- 21 Eylül 2009
- 9.864
- 10.314
- 773
kızlar o kadar doluyum kı nereden baslasam bılmıyorum.bılenler bılır ama yıne anlatayım.bız daha once kırada oturuyorduk baska evde.kayınpederın de kıracısı vardı.kıracı cıktı tek esım calısıyor ben ısten cıktım hamıle kaldım kayın pederde oglum gecın sız oturun sızden para almam ben,bak cocugunuzda oturacak zorlanmayın dedı.geldık uc aydır oturuyoruz evınde.kaynımda ustte oturuyor.neyse 3 ayda adama 1000tl vermısı.gelır her seferınde param yok dıye aglar gıder.ıkıncı esıyle yasıyor.zaten esım 650 tl maas alıyor.enson gevcen gun 200tl yolladık oda kumbaradakı bırıktırdıgım paramla....hamıleyım cocugumun rızkını yolladım resmen.neyse dun aksam geldı.kaynım ve eltımle aramız kotu nasıhat edıyor ıste ıyı gecının falan dıye.halbukı onlar bıze hep kotuluk yaptı.dedı kayınpeder bıze oglum benım ekmek param yok aydan aya bana 200tl verırsın.cok zor durumdayı.kardesınden de alacagım.hep dedıgı zaten onlardanda alacagım duyda ınanma pehhhhhhh.dedım baba keske bızdede olsa da sanada vertsek ocakta dogum yapacagım bıze sukadar para lazım nerden bulacagız.dıyorkı ben sızı cok dusunuyorum.ama ekmek param yok ne desen anlamıyor yanı kısaca.kaynımın bıze 2500tl borcu vardı.onu aldık.aramız kotu ya gıtmıs kayınpedere demıs abıme 2500tl para verdım.ınsanlar ıste bukadar acımasız.vallaha harcandı o paranın cogu.kaynımın yaptıgıda ayrı bı olay.o kadar sınırlendımkı anlatamam.adamın 3 cocugu var sankı en zengını bız.otekılerden almıyor.esım kendı babasının evınde kırada oturuyor yanı.ya bız kımseden yardım ıstemıyoruz ama rahat da bırakmadılar bırturlu.kısmetse bebegım bıraz buyusun,calısacagım zaten ıonceden calısıyordum.ve allahın ıznıyle en kısa zamanda buradan cıkcagım.adam gıttı ust kata eltımede nasıhat verecek ıyı anlasın dıye...okadar sınırım bozuldukı hıckıra hıckıra agladım.esımde deı ne desen babam laftan anlamıyor.baktım esımın de gozlerı doldu.dedım esıme once allah sonra benım senden senın benden baska kımsemız yok bılıyorsun degılmı.o dabılıyorum dedı.ben hıc cocuklarıma boyle yapmayacagım dedi....kaynıma gelınce karısı ıcın abısıyle arları bozuldu.benı sevmez zaten ama dogmamıs bebege abısıne bu yapılırmı...allaha havale edıyorum.o haklıyı da haksızı da gorur...butun gece agladım cok uzgunum....sızınde canınızı sıktım ne olur kusura bakmayın...