- Konu Sahibi karlarperisi
canım yok gitme demem farkındaysan başından beri hep git dedim.çünkü bendede aynısı oldu gitmem dediğimde hep farklı yerlere gidiyordu konu.şimdi iyiseniz sen gittiğinde onlardan ne duyarsan dur surat asma sık dişini eve geldiğinde eşine güzelce anlat böle böle die.gerçi benim eşim ben güzelce anlatsamda anlamaz.topicte bazıları diyorki anlat al karşına konuş anlatmıyormuyuz üzülmüyor ağlamıyomuyuz eşlerimizn karşısında ama onlar o kadar katıki ben çok kereler ağladığımı ve onun tepkisiz oturduğunu çok iyi biliyorum.yani demek istediğmi ne edersek kendimize ediyoruz biraz aldırmaz ve geniş olmak lazım ha becerebiliyomusn die sor bana hayır dicem:)ama çaba veriyorum.mesela eşim bana direterek yaptırıyor bazı şeyleri içimden gelmiyor ama yapmak zorunda kalıyorum.geçen gün bi akşam annemlerde kaldım die bu akşam illa bizde kalacan die diretiyor kabul etmesem aramızda yine kavga çıkacak peki dedim şimdi gitcem ama hiç içimden gelerek değil zorla kalmış olucam yani o öle istiyor die...böle saçma sapan şeyler yüüznden hayatımızı kendimize zindan ediyoruz işte .ilk başlarda böle çok şeyler oluyomuş zamanla düzeliyomuş bakalım bekleyelim görelim.ben en başta tavrımı koymayı denedim istemiyorum dedim ama çok fazla başarılı olamadım.eşim evliliği iç savaş gibi görüyor baskın gelmeye çalışıyor erkeğim havalarında yani.banaysa çok çocukca geliyor hareketleri böyle işte yani anlatsam sayfalara sığmaz dedim ya ..düzelmesi için biraz sabredip bekleyeceğiz ha düzelmedimi o zaman çaresine bakcaz şimdilik en mantıklı yol die bunu seçelim diyorum.bu demek değilki kendimizi ezdirelim biz enayimiyiz bu anlama gelmiyor sadece zamana bırakmak bazı şeyleri ...ben bi çok evlilik terapisti ve pskolojisi adı altında hekimlerle görüştüm anlattım herşeyi.onların bana tavsiyeleri bunlar birbirinize hoşgörü ile başlıyor cümleleriii.eşin göstermesede sen başla evlilik terapisi sende başlıyor dediler.onu düzeltmektense ona uymaya çalış zamanla oda sana uyacaktır diyorlar.şu an sabırla uygulamaktayım bakalım:))
canım inan bana durumumuz aynı benim eşiminde senin eşinden geri kalır yanı yok.yazdıklarının aynısı bizdede oluyor.sanki benim yaşantımın bir kopyası.