ben kimseyle bu uygulamadan tanışıp flört etmedim
kimin ne mal olduğunu ve niyetini profilinden de mesajlarından da anlayabiliyorum. aksine şahane yolculuklar yaptım
şöyle de bir durum var
benim sık sık kullandığım güzergah oldukça uzun (otobüsle 9 saat, aktarmalar yüzünden uçakla da en az 9 saat, arabayla iyi şoförle az molayla 6.5 saat), bu güzergahı uyumadan gitmek için genelde yolcu arıyorlar yanlarına, bunu da hemen ilkten söylüyorlar zatn...ben yol boyu konuşup muhabbet ettiğim için de (otobüsle de gitsem uçakla da gitsem ben uyuyamıyorum, uyku sorunum var benim) çoğu kez ücret bile almadı kimse benden. genel olarak da ben yanındayken eşiyle nişanlısıyla vs vs konuşan çok kişi olmuştur, sık sık kullanan kişilerle gittim hemen her zaman.
etrafımda öğrenciler ise daha yakın olan metropol şehirlere gitmek için kullanıyor, orada daha genç, hızlı, fırlama tipler oluyormuş mesela (bunlar bana anlattıkları); benim güzergahım buna çok uygun değil -zaten benim yaşımda (!) biriyle tanışmak için kullanmaz kimse sanırım
bence uygulamada bir sıkıntı yok. dünyada da kullanılma amacı bu. ha ama bizde çakallık yapmak için kullanan yok mu. çoktur eminim ki....fakat eşi bunu kullanan karısı da kullandığını bilen bir dünya insan da var mesela. arabada afedersiniz kimse kimseye bir şey yapmıyor yani. ama eş kişisi bunu saklayıp yalan konuşuyorsa orada sorun vardır.