- Konu Sahibi blackberry0667
-
29 haziran pazartesi günü ameliyatımı oldum doktorum gayet başarılı,sorunsuz bi ameliyat geçirdiğimi söyledi..ağrım yok morluklarım yok hafif gözlerimde biraz şişlik var henüz geçmedi ama geçer herhalde..ilk gün biraz paniğe kapıldım çevremden çok fazla tepki alırsam kendime tuhaf gelirsem burnumun şeklni beğenmezsem ifadem değişirse diye birsürü olumsuz şeyler düşündüm pişmanlık duydum gbi oldum cuma gününü bekliyorum tamponlarım alıncak ve alçım değişcek az cok fikir sahibi olurum herhalde burnumun şekli konusunda ama yınede en az 1 ay beklemek lazım sabır lazım fikir sahıbı olmak için..bakalım süpriz yumurtadan ne çıkacak..ya fena bsey çıkarsa.....bu forum bana cok yardımcı bu süreçte en cok desteği burdan paylaştıklarınızdan sizlerden aldım diyebılırm herkese cok teşekkürler:)
29 haziran pazartesi günü ameliyatımı oldum doktorum gayet başarılı,sorunsuz bi ameliyat geçirdiğimi söyledi..ağrım yok morluklarım yok hafif gözlerimde biraz şişlik var henüz geçmedi ama geçer herhalde..ilk gün biraz paniğe kapıldım çevremden çok fazla tepki alırsam kendime tuhaf gelirsem burnumun şeklni beğenmezsem ifadem değişirse diye birsürü olumsuz şeyler düşündüm pişmanlık duydum gbi oldum cuma gününü bekliyorum tamponlarım alıncak ve alçım değişcek az cok fikir sahibi olurum herhalde burnumun şekli konusunda ama yınede en az 1 ay beklemek lazım sabır lazım fikir sahıbı olmak için..bakalım süpriz yumurtadan ne çıkacak..ya fena bsey çıkarsa.....bu forum bana cok yardımcı bu süreçte en cok desteği burdan paylaştıklarınızdan sizlerden aldım diyebılırm herkese cok teşekkürler:)
canım geçmiş olsun inşallah hayalindeki burna kavuşmuşsundur :)
sana da cok geçmiş olsun canım benım tamponlar uzun kaldı ama alıştım zorlamıo beni benimde sıfır ağrı :)hava cok sıcak dışarı cıkmadığım için hiç sorun olmuyo ev serin yarın tamponlrım alıncak,alçım değişcek..ameliyat sonrasında burnumun şekli konusunda doktorumla konuşmadım..sadece cok sorunsuz rahat bi ameliyat atlattığımı biliyorum.kapalı teknikle amelyat oldum zonguldak karaelmas tıp fakültesinde ameliyatımı oldum doktoruma güvendim cok sorunlu cok büyük bi burnum yoktu kemik ve eğrilik vardı sağa baskı yapmış kemik nefes almakta biraz zorluk çekiyordum ve estetik olarakta yüzüme bi sertlik katıyordu su an tek sıkıntım hayal kırıklığına uğramak eski burnumu aramak sanki burnumun ucu cok yukardaymış gbi geliyo burda bi kaç arkadaşın amliyat sonrası fotoğrflarına baktım tamponluyken onlarınkıde bayağı yukarda duruo ama sonrasında inmiş güzelleşmiş inşşlh benimki de ole olur endişeliyim,bunun yanında bde üst dudağımı yukarı kalkmasından korkuyorum ..bde doktorum bi kaç gün televizyon falan izlememeye çalış tam istirahat yap dedi ama kendimi alamıyorum pc başından( sen nerde oldun ameliytaını benim gbi endişelerin var mı?
gecmis olsun iyisallah hayalindeki burna kavusursun .resimlerini bekleriz sanirim sende az morluk var silik cok sen esmermisin beyaz tenlimi .bende ameliyat olmayi dusunuyorum ama cok korkuyorum kotu olursa ameliyat kotu gecerse iyilesme sureci ne zaman aceba 12 gunden cikiyomu bandajlarin iyisallah bendede seninki gibi morluk olmaz fazla .
teşekkürler canım..yüzün hoş burnunda yüzüne cok yakışmış doktorun iyi iş çıkarmış..
geçmiş olsun cnm fena bişi cıkarsa revizyon olursun korkma iyi olucak :)
çok teşekkür ederim canım senin burnuna hayran kaldım seninki bı burnum olsun 10 milyar borcum olsun:) senin fotoğraflarına bakıyorum alçılı olan fotoğraflarınla kendımınkını kıyaslıyorum benzetmeye calışıyorum:) braz benzıo sanki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?