blackberry0667 Burun Estyetiği Ameliyatı

tamponlarım alındı,ilk alçım değiştirildi.tekrar alçı yapılmadan önce doktorum aynada tam burnumu gösteriodu ki gözlerim karardı bayıldım..sonra kendıme geldım ama burnumu tam goremedim o kadarda heycan yaptım...azda olsa fikir sahıbı oldum yüzümde abest durmamış doğal geldi bu aşamayıda atlatmış oldum...endişelerim geçti..ama yüzümdekı bandajlar alındı altında çizgi halinde morluk ve şişlik var bunun için ne yapabilirim birşey sürmeliyim ki ya da geçmesini mi beklemeliyim???..malum sıcak güneşli yaz günleri cok iyi bir koruyucu aldım pc başına oturuken bıle onu sürüorum ki pcdeki ışınlar bile cilde cok zararlı güneş ışığının 2 katı zararı var...göz çevresi içinde neutrogena nın göz çevresi kremini kullansan işe yararmı arkadaşlar ?

canım alçın kaç gün kaldı

Arkadaşlar ben yeniyim.Buradaki paylaşımın samimiyetini görüp üye oldum bugün.Ben de temmuz 15 e kadar burun estetiği olmak istiyorum.ızmir'de düşünüyorum.Yol gösterecek var mı?Ya da ameliyattan sonraki resimlerini bana gösterebilecek var mı?

izmirde en iyi dr.ufuk bilkay diyorlar ama bilmiyorum bende izmirdeyim ama ankarada oldum ameliyatımı

doktorun kımdı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…