blast embrio da kalp atımı duyulmaması olabilir mi? çok endişeliyimm

betülcüm bebeğini duymuşsun görmüşsün hayırlı olsun darısı lavantanın başına...ben çok seviniyorum bebekleri tutunanları görünce.okadar zor zamanlar atlattıkki bizi ancak birbirimiz anlıyoruz galiba.buarada bulantıya falan takılmayın benim hiç bulanmadı çünkü hiç ağrım falanda olmadı başta.insan hamile olduğuna inanmak için bir belirti arayıp duruyor:)) ama hiç belirtisiz geldiğide oluyo bebişlerin:))

lavanta???bugün neler odlu merak ediyorum.umarım her şey gönlünden geçtiği gibi olmuştur canım.hakkımızda hayırlısı.bu mübarek günlerde bolca dua etmek var...

çok mutluyummmm:),
allahıma binlerce şükür, ağladım zaten okadar kasmıştımkı kendımı dr bak işte burda bak kalp atımıda başlamış bak gayet güzel dedikçe 40 bin kere sordum gerçekten mi diye :)),

ben 5 haftalıkmışım daha ufak dedi 2 hafta sonra tekrar kontrol var o zaman daha net görücez şu an gayet iyi ve yolunda herşey dedi, ben inanamadım,

hayatımda duydugum en güzel ses di , ve nasıl bir rahatladım o ilk baştaki korkum artık yok, ve kendimi kasmıycam ve rahat olcam dr da dedi zaten,

tanrım bu duyguyu herkese inşallah yaşatsın muhteşem birşey, hele ilerde biraz daha net gördüğümüzde sanırım deliricem mutluluktan :),

betülcüm ve diğer arkadaşlar allah tamamına erdirsin hepimizi sağlıkla inşallah kavuşacağız,

:))

çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sen bunu hakettin çok emek verdin, çok uğraştın. Allah gönlüne göre versin...

çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sen bunu hakettin çok emek verdin, çok uğraştın. Allah gönlüne göre versin...

rozaline cim canım ah bir bilsen 7 yıldır, ne uğraşlar verdiğimizi, 2 kez doğal yolla kal düşük yap, bir kez tup yap kalp atmasın, bir kez tup yap tutmasın, bir kez hamile kal kalp atmasın, bu blast ile oldu çokk şükürrr yarabbim, bende sebepsiz infertilite varmış, yum lar spermler süper ken bir türlü sonuç alamıyorduk, inşallah bu sefer sonuna kadar giderim yarabbim, yani tarif edilemez bir şey ,

muayeneden çıktım hemşireler beni sakinleştiriyor , gelin size bir açık çay ısmarlayalım diye, herkesi sarılıp sarılıp öptüm manyaklar gibi :)) hademeye kadar :)),
tabi yol daha cok uzun, inşallah diyorum işte bu sefer son olur da kavuşurum diye allahıma binlerce şükür ve teşekkür,

allahım isteyen herkesi görsün yarabbim, :)

rozaline senin durumun ne bilmiyorum ama nolur vazgeçme , ben inad ettim yaşım 40 bebek inşallah 41 de doğacak ama anne olmak için değer geç değil yani:)),

başlığını görünce okumadan ayy ohh bee:)) dedim inan ki.ayy çok sevindim:)) allahım tamamına erdirsin,bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.ayy resmen mutlu oldum yaffff:))

başlığını görünce okumadan ayy ohh bee:)) dedim inan ki.ayy çok sevindim:)) allahım tamamına erdirsin,bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.ayy resmen mutlu oldum yaffff:))

bende canım bende inşallah hep böyle devam ederiz daha cok yolumuz var uzun ve zahmetli bir yol ama allahım bize kolay kılsın :))) hayırlı olsun canım hepimizinki:)

hayırlı olsun canım.bende yarın gidicem kalp atışı için ama 2 gecedir uyuyamıyorum.birde gögüslerim geceleri çok acırdı.2 gecedir acımıyor endişeleniyorum.birde alttan ultrasonlamı bakıldı.

sena81 senin doktor işin noldu?umarım her şey yolundadır?allahım sana ve bebeğine sağlık versin inş.

lavantadan sonra bir güzel haberde benden.kızlar 6+3 günlükken gittim.karından bakar diye sıkışık gittim.doktor henüz karından gözükmek ama madem istiyosun bakalım dedi.inanırmısınız nasıl heyecanlandım.hemen gözüktü kalp atışlarınıda duyduk.inanamadım.dondum kaldım ağlayamadım bile.2 ameliyat 3 başarısız tüp bebek tadavisi hala inanamıyorum.bu arada bir yumurtalığımda 5 cm bir yumurtalığımda 8 cm kist oluşmuştu tedavi sırasında.8cm olan 4 cm düşmüş.çok mutluyum.inşallah böyle devam eder.

kızlarrr dun cok sevındım mutlu oldum ya, bugun su an co panıkdeyım nolur yardım edın,
dun vagınal ultrasonda bakarkn dr cok guzel aa hemde hıc kanama bırsey yok cok temız masallah demıstı,

ancak bugun wc de bı baktım iç çamasırım koyu sarı turuncumu yoksa çook acık sutlu kahve gıbı bır akıntı olmus rengı tam tarıf de edemıyorum, hemen aradım dr u, ecoprine alıyordum onu kes ve dınlen dedı asıstanına soylemıs işte,

ama tam ben fecı panık yaptım, bu sekıl dusuk baslangıcı olurmu? boyle olup da sorunsuz devam eden varmı?benım hıcc boyle olmazdı cunku ,
çok korkuyorum, ayaklarımı uzattım yuksege yatıyorum sımdı ama offf allahım nolur bebegıme bırsey olmasınn, nedıyorsunuz??
sonra korkarak wcye gıttım tuvalet kagıdına cok acık sutlu kahve gıbı bı ız geldı okadar napim ben ölücem valla yaaaa,
nolur yardımm edınn ,

canım öncelikle çok sevindim bebeğini gördüğüne sakın korkma kasım aralık anneleri diye bi topic var.oraya bir göz at istersen ordaki arkadaşların yarısının sürekli kanamaları oldu şimdi nerdeyse benimle beraberler.hemde öyle az bi kanama değil baya kanamaları oldu.tüp bebekte bu kanamalar normal sayılır.

canım özel mesaj atmıştım sana ama görmedin sanırımmmm :26:

canım özel mesaj atmıştım sana ama görmedin sanırımmmm :26:
( mesaj sayım 100 tamamlamadığı için özelden atamıyorum)
merhaba saboli
bizdeki problem azosperm eşimden microteseyle sperm bulundu donduruldu bendende 46 yumurta toplandı bende tabi şiştim ve ohss oldum.benimde ertelendi tabi senin gibi benimde 4 tane blastokistim kaldı geçen denememde dondurulmuşla oldu çünkü ,bu arada 6 blastokist süper basket takımı kurarsın :))dondurulmuş transferinden hiç korkma işin en kolayı .dondurulmuş embriyolar tazelerden bile dayanıklı o kadar işlem rağmen çözüldüklerinde hala fıkır fıkır etraflarında dönüyolar bizzat gördüm :)) bende son tedavide bitmiştim artık ama allah yardım ediyo vericeği zamanıda o biliyo .korkma yani bu kadar sıkıntının sonu illaki iyi olucak güzel dileklerin için teşekkürler ederim, iyi haberlerini bekliyorum

cevabın için teşekkürler canım.
aslında ben embriyonun yavaş bölünme durumunu merak etmiştim hani embriyolarım yavaş bölünüyor demişsinya? transfer aşaması öncesi sonrası hangi durumdalardı kaç hücrelilerdi ve canlılıkları nasıldı onu merak ettim..
:97:

Bana hücre bilgisi hiç vermedier sadece dölleniyolar ama yavaş o yüzden 6. Güne bekliyoruz dediler yani benimkiler 6.gün embriyosu 2şerli dondurduklarından çözülürken biri çoğunluila çöp oluyo ama ben soramadım korkudan kaçıncı kalite diye bilmemek bazen işime geldi ümitleniyosun tutmayınca üzülüyosun didikleme sende bence

en güzeli bilmemek aslında.. zaten embriyodan ümit yoksa transfer yapmıyorlarmış benimkide 6.gün transfer edilecek bir aksilik olmazsa inşş..

Son düzenleme:

Allah sağ salim doğurmayı nasip etsin, sana hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah. bana da umut verdin..ben de 41 yaşındayım...darısı başıma diyelim. ben çok seviniyorum 40 yaş üstü hamile duyunca...hala şansım var diye düşünüyorum.

kanamayı da dert etme...olabilir bu tür kanamalar. tedirgin olma. strese girmek senin için zararlı..

sevgiler ;-))

merhaba,
hersey yolunda bugun ultrasona gırdım 6.5 haftalık :)), alahıma sukurler olsun,
allah herkese nasıp etsın,
umarım böyle devam eder, bu haftada yatıcam hıc kalkmıycakmısım, ama huzurlu ol dedı dr um , hersey yolunda dedı,

çok tesekkurler herkese cokkkk:)))) allah hepimiizn bebegını bagıslasın ,:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…