Blastokist transferi yaptıranlar, blastokist transferi ile hamile kalanlar gelin burada paylaşalım

rozajaden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
540
358
78
benim iki blastokist transferim yapıldı. 3.gündeyim.
Güzel hikayeler duymaya ihtiyacım var, beklemek çok zor.
hamile kalanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınızİ?

Beklemek çok zor zaman resmen geçmek bilmiyor.hareketlerinde kısıtlama yapma rahat ol sadece kendini abartı yorma yeter.yatinca vakit daha bir zor geçiyor. Daha önce başarısız 2 denememde de test gününe kadar kipirdamadan yattım bunda yolculuk bile yaptım yeter ki Rabbım ol desin güzel havaların tadını çıkar eve tıkılıp kalma

benim iki blastokist transferim yapıldı. 3.gündeyim.
Güzel hikayeler duymaya ihtiyacım var, beklemek çok zor.
hamile kalanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınızİ?
benimde 5.günde iki embriyo trasferim yapıldı.
10.gün 103
12.gün 226 çıktı betahcg.
kalp atışlarını duydun mu sen benim 25 ekimde randevum var ve çok heyecanlıyımmm

10.gün 103
kalp atışlarını duydun mu sen benim 25 ekimde randevum var ve çok heyecanlıyımmm

değerlerin çok güzel artmış.
9.gün 53, 11. gün 166 çıktı değerim. çok şükür keseyi gördük. kalp atışlarını haftaya duyacağız insallah.

Benimde dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyo transfer edildi 8 gün sonra sonuç hayırlısıyla bende pozitifi görürüm

10.gün 103

9.gün 53, 11. gün 166 çıktı değerim. çok şükür keseyi gördük. kalp atışlarını haftaya duyacağız insallah.

ne guzel kıslar ? bende 10 kasımda dondurulmuz 5. gun embrıosu ıle transferım olcaak ,inş benimde bebişim benımle olur .. sızın ılk denemenızde mı oldu ? yardımcı olurmusunuzzz ?

evet benim ilk denemede oldu. inşallah sende hayırlı güzel sonuçlar alırsın.
inş canım ya heyecanla merakla beklıorumm ...benım dondurulmuşş 5. gun embrıosu yanı blastokist oluor sanırsam bu , beklıorumm . bı embrıo mu transfer edıldıı ? benım bı tane embrıom var beklıorum , dua edermısınız benım iiçiiinn :KK43:

inş canım ya heyecanla merakla beklıorumm ...benım dondurulmuşş 5. gun embrıosu yanı blastokist oluor sanırsam bu , beklıorumm . bı embrıo mu transfer edıldıı ? benım bı tane embrıom var beklıorum , dua edermısınız benım iiçiiinn :KK43:

tabiki ederim Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklıca kucağımıza da alırız.

Merhaba arkadaslar benimde Nasip ise sali gunu 5. Gun embriyo transferim olucak yani diger degisiyle blastokist sizce sansim varmidir cunku biz simdilik bir priblem yok ben sade pcoluyum benim gibi olan arkdaslar lutfen bana destek olabilirlermi.

Merhaba Arkadaşlar bende 2 Ocak tarihinde dondurulmuş 5. Gun embriyo transferim oldu. Bir adet embriyo yerleştirdiler. Diğer embriyoyu tekrardan dondurdular. 14 Ocakta test günüm var. Zaman yaklaştıkça stres yapmaya başladım. İdrar testi yapmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşıcam diye. Bugün adet günüm normalde gelen giden birşey olmadı :) Birkaç gündür kasıklarımda kramp şeklinde ağrılar oluyor. Blogda yazılanları okuduğum kadarıyla tutunma ağrısıda olabilir diyorlar. Bilemiyorum benim gibi durumu olup pozitif sonuç alan arkadaşlarımız var mı?

Merhaba Arkadaşlar bende 2 Ocak tarihinde dondurulmuş 5. Gun embriyo transferim oldu. Bir adet embriyo yerleştirdiler. Diğer embriyoyu tekrardan dondurdular. 14 Ocakta test günüm var. Zaman yaklaştıkça stres yapmaya başladım. İdrar testi yapmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşıcam diye. Bugün adet günüm normalde gelen giden birşey olmadı :) Birkaç gündür kasıklarımda kramp şeklinde ağrılar oluyor. Blogda yazılanları okuduğum kadarıyla tutunma ağrısıda olabilir diyorlar. Bilemiyorum benim gibi durumu olup pozitif sonuç alan arkadaşlarımız var mı?
Sonucunuz noldu ?

Back
X