Blastosist embrio hk.bilgi ltfn.

Sağol canım, cevap verdiğin için tşk.içimi ferahlattın. dün opu oldum 12 yumurta toplandı bakalım kaçı döllenecek ve kaçı 5. güne erişebilecek. en büyük endişem 5. güne erişen embrio olmaması ve transferin yapılmaması gitmesi... :(

senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah. yükün ağır ama kutsal... ama onların yumuş yumuş ayacıklarını öperken unutursun yaşadıklarını.

ılktedavımden bı oğlum var.............4. tedavımle ve blast emr ıle şımdı üçüzlere hamıleyım...........ınş sende hamış olursun............benım dokuz yum vardı senın daha cok endışe etme............ınş ık veya uç kalır............dua ıle ve bıze katılırsın

ılktedavımden bı oğlum var.............4. tedavımle ve blast emr ıle şımdı üçüzlere hamıleyım...........ınş sende hamış olursun............benım dokuz yum vardı senın daha cok endışe etme............ınş ık veya uç kalır............dua ıle ve bıze katılırsın

Teşekkür ederim, inşallah darısı başıma, yumurta kalitem kötü benim endişem ondan. ama sonuçta güzel Allahım ol derse olur.

sende inşallah sağlıcakla kucağına alırsın meleklerini. hemde üçüz:) maaşallah suphan Allah

Selamlar. Blast yani 5. gün transferini bir maraton yarışı gibi düşünün. Belli sayıda yumurta toplanıyor, bunun ortalama %80-85 gibi bir oranı olgun oluyor ve çalışılabiliyor. Çalışılanların % 70-75 kadarı dölleniyor. Bunlarında %95 kadarı bölünüyor. Yani maratonun her 5-10 kilometresinde bir elenme söz konusu. Günü ile uyumlu gelişimler izlenirken bu elenmeler 2.,3. ve 4 günlerde de devam ediyor. 5. günde istenilen görünüme gelen embriyoları zaten güçlü her türlü strese dayanabilen maratonu başarı ile bitiren atletler olarak düşünebiliriz. Bu nedenle 5. gün transferinde istenilen görünümdeki embriyolar elde edildiğinde gebelik şansınız daha yüksektir. O nedenle bırakın embriyolarınız maratonu koşşun kalan sağlar sizindir ve transferi yapılır.Bol Şanslar.

Back
X