BLAZER CEKET VE YAZLIK ELBİSELER aranıyor/bulunmuştur..

Yazlik bavulumdan cikardigim icin kirisik biraz giymedigimden de utuleme firsatim olmadi ama H&M'nin harika baharlik spor blazerlarindandir. Koyu haki yesili, asker yesili de diyorlar. 1 2 kez anca giyildi cok hostur 38 beden, 15tl

Çok teşekürler bu model aramıyorum sagolun:)

Canım benim 5 dk engeline takıldım başka arkadasa yazacağım diye sana yazmisin özür dilerim cekette kac beden hangi renk ariyorsun bu arada

Farkettim:)) Ceket açık veya canlı tonlar düşünüyorum ama beyaz veya krem-değil, spor tarz olabilir böyle kolları kıvrılıyor baska desen falan oluyor ya o modeller olabılır. 36-38 beden arıyorum

Farkettim:)) Ceket açık veya canlı tonlar düşünüyorum ama beyaz veya krem-değil, spor tarz olabilir böyle kolları kıvrılıyor baska desen falan oluyor ya o modeller olabılır. 36-38 beden arıyorum

Tekrar kusura bakma canım,bendekinin krem renk sarar veya ccs sık bir sey 40 beden ama ben 38 iken gitmiştim ama senin istediğin gibi kolları kivrilmiyor umarım istediğin tarz bulursun canım

Up up up , yazlık elbise de arıyorum konu baslıgı degıssın dıye mesaj atmıstım ama degısmedı daha, uygun fiyatlı 4-5 tane yazlık elbise bakıyorum kendime tatilde giymelik :)) 36-38 beden arası olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…