Şampuan ve Saç Kremleri Blendax kullananlar buraya !!!

twiligt

Aşığım aşık...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
473
1
46
İçel Mersin
Arkadaşlar ben uzun zamandır farklı şampuan denemelerimin sonucunda anladımki benim saçıma en uygun şampuan blendax özellikle papatyalı serisinden inanılmaz derecede memnun kaldım saçlarım bebek saçı gibi yumuşacık oldu...Şimdide boyalı saçlar için olan seriyi aldım aranızda bu seriyi kullanan var mı ? :69:

papatyalı bana iyi gelmedi saçlarım çok ince telli bende yıllardır blendax kullanırım şimdi ballısını kullanıyorum bende ondan memnunum...

walla canım ben pantene,elidor,gliss,elseve,dermokil kullandım ama en memnun kaldığım blendax oldu içlerinden..hem artık saçlarım dökülmüo hemde yumuşacık :65: yaşasın blendax :69:

ben yağlı saçlar için olanını kullanıyorum.onlarca şampuan denedim hiçbirinden blendax kadar memnun kalmadım.canım blendax,güzel blendax:69:

saçı çabuk yağlananlar memnun kalıyor blendaxtan. ama kuru saçlara iyi gelmiyor.

çabuk yağlanan saçlar için olanında yoktu hatırladığım kadarıyla. ee yağlı saç için olan şampuana da koymasınlar yani di mi :) ben memnun kaldım, gerçekten yağlanmayı azaltıyor

Ben de blendax kullanıyorum en iyi o geldi. Zaten küçüklüğümden beri annemler kullandığından ben de kullanıyordum. Böylece alıştım. Papatyalısını kullanıyorum. Ama kremsiz ya şimdi kremi ayrı olarak almayı düşünüyorum. Blendaxın yeni kremleri çıkmış malum.

çabuk yağlanan saçlar için olanında yoktu hatırladığım kadarıyla. ee yağlı saç için olan şampuana da koymasınlar yani di mi :) ben memnun kaldım, gerçekten yağlanmayı azaltıyor

sağol canım tşk ederim ama malesef benim saçlarım kuruya dönük şanssızım ne diyeyim

sanırım saçlarımı uzun süredir boyadığım için şampuan kokusu kalmıyor saçımda hep boya kokuyor gibi geliyor... ama ben miss gibi koksun istiyorum blendax kokusu kalıcı olurmu kızlar zaten gün aşırı yıkıyorum saçlarımı sürekli güzel koksun istiyorum tavsiye edebileceğiniz birşey varmı bana

sanırım saçlarımı uzun süredir boyadığım için şampuan kokusu kalmıyor saçımda hep boya kokuyor gibi geliyor... ama ben miss gibi koksun istiyorum blendax kokusu kalıcı olurmu kızlar zaten gün aşırı yıkıyorum saçlarımı sürekli güzel koksun istiyorum tavsiye edebileceğiniz birşey varmı bana

Papatyalısı güzel kokuyor cnm.

blendaxın meyve özlüsünü kullananlar memnun mu acaba tüm saç tiplerine uygun olduğu için almayı düşünüyorum 2 si 1 arada olanı da var mı ? yasemin özlüsünü kullanıyorum ben bu da güzel ama kokusu cezbediyor :)

Back
X