Elektrikli Mutfak Aletleri Blender..

dotadot

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
2
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Ben tasarım öğrencisiyim ve şu an tasarladığımız blender için sizin kullanmakta olduğunuz blenderlar hakkında bir kaç sorunun cevabına ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

-Yaşınız ve mesleğiniz nedir?
-Şu an kullanmış olduğunuz blenderın markası ve modeli nedir?
-Blenderınızın kullanımı kolay mı?
-Blenderınızın tasarımından memnun musunuz? Memnun değilseniz, hangi yönlerinden memnun değilsiniz?
-Bakımı, temizlenmesi kolay mı?
-Kullanımı kolay mı?
-Blenderınızla ilgili kötü bir anınız var mı? Varsa, kısacık bahsedebilir misiniz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Kolay gelsin öncelikle : )

29 yaş - Gelin&Damat Fotoğrafçısı
Fakir Harmony 550
Kullanımı zor.
Tasarımından memnun değilim çünkü, üzerinde, iki farklı yerde bulunan minicik düğmelere aynı anda basarak blender'ı çalıştırmak kısa sürede çok zor değil ama uzun sürede gerçekten can sıkıcı.
Temizlenmesinde her hangi bir problem yok ancak kullanım süresinde sürekli olarak üzerine elinizi basılı tutmak zorunda olduğunuz iki tuş olması kullanımı gerçekten güçleştiriyor.
(sanıyorum çocuk güvenliği için uygulanan bir yöntem)
Benim blenderım aynı zamandaçırpıcı parçalarına da sahip bir set,ancak uzun süre iki tuşa basılı olarak kullanmak çok zor olduğundan yeni bir mikser almak zorunda kaldım.

Kolay gelsin öncelikle : )

29 yaş - Gelin&Damat Fotoğrafçısı
Fakir Harmony 550
Kullanımı zor.
Tasarımından memnun değilim çünkü, üzerinde, iki farklı yerde bulunan minicik düğmelere aynı anda basarak blender'ı çalıştırmak kısa sürede çok zor değil ama uzun sürede gerçekten can sıkıcı.
Temizlenmesinde her hangi bir problem yok ancak kullanım süresinde sürekli olarak üzerine elinizi basılı tutmak zorunda olduğunuz iki tuş olması kullanımı gerçekten güçleştiriyor.
(sanıyorum çocuk güvenliği için uygulanan bir yöntem)
Benim blenderım aynı zamandaçırpıcı parçalarına da sahip bir set,ancak uzun süre iki tuşa basılı olarak kullanmak çok zor olduğundan yeni bir mikser almak zorunda kaldım.

Çok teşekkür ederim :)

Back
X