Elektrikli Mutfak Aletleri Blenderlarınızdan memnun musunuz?

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.521
133
35
Arkadaşlar blender seti almam gerek çeyize ne önerir siniz?

Kullandıklarınızdan

Çok sıçratıyor mu?
Soğanı suyu çıkana kadar doğruyor mu
çırpsıcının 2 li olmasının önemi var mı

sorularma cevap olabilir misiniz acaba :( ?

Kesinlikle Braun al ben Çeyiz ime aldım 5 ay oldu evleneli hep elimin altında. Hız ayarlı olduğu için sıçratma sorunu yok ve motoru kesinlikle kızmiyor tavsiye ederim

Tabi ki çift Çırpıcı olsa daha etkili olurdu bence ama çok da büyük bi eksiklik değil. Soğan konusunda birsey diyemicem çünkü o konuda rendeyi tercih edenlerden im. Bir de kapağında diş sorunu yok koydugun gibi çalışıyor teknolojinin gözünü seveyim :) eskiden neydi o oturmadan calismayan robotlar... :)
bir de blender ucu plastik degil tamamen çelik sağlık ve deforme açısından

arkadaşlar bende çeyizime kayınvalidemin önerisiyle tefal activflowun 4 bıçaklı blender setini aldım.Kullanan var mı acaba aranızda yorum yapabilir mi?

kızlar braun multıquick serisi çok ilgimi çekiyor özellikle 785 modeli ama mağazada inceledim çırpma teli çok ince değil mi sizce de? mağazadaki kız da bunu alırsan bir tane miksere ihtiyacın olabilir dedi

Benim blenderım bosch marka idi. Çok kısa sürede arızalandı, pek memnun kalmadım yani.
Bu arada iki tane çırpıcısı vardı ama ben ikili kullanmadım hiç. Tek çırpıcı yetiyordu.

Gecen gün gördüm mincik bişey arçeliktemiydi tam hatırlamıyorum,işe yararmı bilmiyorum ama çok şirindi görünümü:KK36:

Braun ve arcelik arasinda kaldim. Arceligin fiyati daha uygun

Ben dört yıllık Evliyim Braun almıştım set şeklinde bi çok parçası olan hep elimin altında maşallah hiç yarı yolda bırakmadı buz Kırıcı parçası bile var meyve süt ve buz ile frozen tarzı içecekler yapabiliyorum tavsiye ederim

Back
X