Elektrikli Mutfak Aletleri blendir alcam yardım

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.806
598
bilendır alcam yardım fakat hangi marka bilmiyorum almışken iyisi olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum

bilendır alcam yardım fakat hangi marka bilmiyorum almışken iyisi olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum

Ben arzum kullanıyorum ve memnunum ama sana Arzum al diyemem çünkü kendim de bir şey olursa yanarız diye korka korka kullanıyorum.
Braun öneririm.Bıçakları filan diğerlerine göre çok sağlam ve dayanıklı.Teknik serviside gayet iyi. 4 sene kadar elektrikli ev aletleri sipariş ve stok bölümünde yöneticilik yaptım.Pek çok markayı bu yüzden bilirim.
Bir de Homend diyebilirimYeni bir marka olmasına rağmen gayet dayanıklıdır,Estetik görünür ve en önemlisi müşteri odaklı çalışırlar.Marka tavsiyesinde bulundum fakat model belirtmedim zaten çok fazla model de yok maddi gücüne göre bir seçim yapabilirsin.

Son düzenleme:
blendır alacağım fakat ucu metal olanlar mı daha iyi yoksa plastik olanlar mı ??

blendır alacağım fakat ucu metal olanlar mı daha iyi yoksa plastik olanlar mı ??

kenwood setini aldım ben harıka metal ama korumalı asla sıcratmıyor corbaları cırparken falan,3 bıcaklı 700 w uc bıcak teknoljısıde hepsınde yok genelde 2 oluyor biliyorsun ben set olarak almıştım memnunum

ben bilinçli bir tüketici olarak braun kullanıyorum.
Satın alırken sıçratmama özelliğine dikkat etmenizi tavsiye ederim.

bende bunu merak ediyordum başlık açmama gerek yok sağolsun arkadaşımız açmış başlığı :)
bizde fakirin seti var ama benden mi bilemedim sıçratıyor (( derin bi kaba alıyorum filan ancak öyle çorbayı karıştırıyorum
o kadar çok model var ki..39 a da var 239 a da bende robot var tefal smart....ama blender-çırpıcı-rondo üçü birarada bişey istiyorum..

Ben bunu kullanıyorum. Arzum Soprano Max Multi Blender Seti, hepsiburadadan aldım. Sadece mikserini ve blenderını kullanıyorum. Çünkü robot da var. Ama bir gün işim düşer heralde geri kalanına da. Gayet güzel, fiyatına göre performansı yüksek. Sıçratma olayı falan yok. Blenderın ucu metal. Bana kalırsa metal almalısınız çünkü ben mesela blenderlanacak şeyleri teflonda yapma gereği duymuyorum, çorba, püre gibi. Plastik başlığın kullanışlı olacağını düşünmüyorum. Derin kabı da çok kullanışlı.

bende blendır alacağım ama braun 730 ve braun 530 ayrıca Philips HR1372/90 Hand Blender arasında kaldım. mikser özelliği ne kadar sağlam olur bilemedim. kullanan varsa önerilerini bekliyorum.

İkiside güvenilir markalar.Bence almadan önce internetten yapılan yorumları oku derim.Birde blender setine eklenen mutfak robotu var.Philips HR1377/90 700 W Blender Seti + Mutfak Robotu olarak geçiyor.Ben dün siparişini verdim yarın elimde olacak.Senin seçtiğinde bir küçük bir büyük doğrayıcı var sonuçta 1 tanesinde de aynı işi görebilirsin.Onun yerine robot alırsın hem çırpar hem rendeler.Tabi seçim senin.Bir incele derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…