İkiside güvenilir markalar.Bence almadan önce internetten yapılan yorumları oku derim.Birde blender setine eklenen mutfak robotu var.Philips HR1377/90 700 W Blender Seti + Mutfak Robotu olarak geçiyor.Ben dün siparişini verdim yarın elimde olacak.Senin seçtiğinde bir küçük bir büyük doğrayıcı var sonuçta 1 tanesinde de aynı işi görebilirsin.Onun yerine robot alırsın hem çırpar hem rendeler.Tabi seçim senin.Bir incele derim.
teşekkür ederim aslında bakarsan robotu kullanmayacağımı bildiğim için bu modellere baktım mutfakta fazla yer kaplasın istemedim bir de yorumları okudum %50 yani biri braun diyorsa diğeri philips diyor fakat aklıma takılan miksere de ihtiyacım var ve mikser uzun süre çalışabilen oluyor blendırdaki mikseri bir arada kullanırken motoruna zarar vermekten korktuğum için hangisi sağlam kullanan arkadaşlar bilgi almak istedim.
Ben evimde geçen sene aldığım simens MQ5N6PE marka blenderını kullanıyorum.Ve çok memnunum.Sizede tavsiye edebilirim.Kuzenimde evligo.com da indirime girmiş ordan çeyizine aldı.
BEN 2 yıldır homendin blendırını kullanıyorum.önceleri tereddüt ederek almıştım ykmden
Allaha şükür mennunum serviside çok iyi ...
ablamda braun var çırpma teli eğriliyor diyor ben böyle bir problemle karşılaşmadım
ayrıca kapağını yanlışlıkla zorlayarak kırmıştım.iki gün içinde yenisini gönderdiler..
başka firma olsa kullanıcı hatası derdi.
ayrıca fiyatıda çok uygun 120-150 tl arası değişiyor bazen esselerde indirime giriyor.
bu arada hangi marka alırsan al bence uçu çelik olanlardan al...