• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Bliss Oksijen Maskesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

melancholia12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
36
0
36
İstanbul
çok memnun kaldığım bir üründen bahsetmek istiyorum. Bliss markası Türkiye'ye yeni gelmiş, ünlülerin kullandığı bir spa markasıymış. Boynerde güzellik uzmanının bana denetmesiyle merak edip aldığım ve çok memnun kaldığım bir maskeleri var. Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask tam adı. spalarda uygulanan oksijen bakımlarının aynısıymış.
ürünün kutusu bu:
$IMG-20111218-00041.webp

biraz sihirli bir ürün. önce yüzünüze sürüyorsunuz.
$IMG-20111218-00043.webp

sonra köpürmeye başlıyor:
$IMG-20111218-00044.webp

5 dakika sonra yıkıyosunuz. ve aynada gerçekten cildinizin aydınlandığını, canlandığını görüyorsunuz. harika bir ürün, çok tavisye ederim pişman olmayacaksnız! :)

geçen haftasonu arkadaşımda kalmıştım, banyosunda gördüm, aa bu da neymiş diye sorunca yeni aldığını çok memnun olduğunu söyledi. o kadar övdü ki merak edip denedim. gerçekten sonrasında çok ferah bir his oluyor. evdeki maskem bitsin almayı düşünüyorum ben de.

arkadaşlar benim de cildimi canlandıracak bi ürüne ihtiyacım var fiyatı nedir bu ürünün ve de sivilce yapar mı acaba?? ne kullansam sivilce yapıyor yüzüm de........ capcanlı bir cilt istiyorumm :55:

arkadaşlar benim de cildimi canlandıracak bi ürüne ihtiyacım var fiyatı nedir bu ürünün ve de sivilce yapar mı acaba?? ne kullansam sivilce yapıyor yüzüm de........ capcanlı bir cilt istiyorumm :55:

Her cilt tipine uygun dediler bana, içeriğinde yağ vs yok temizleyici canlandırıcı özler var sivilce yapacağını hiç sanmıyorum, tam tersine aydınlatır düzenler. gerçekten 5 dakikada aydınlanıyor yüzüm. capitol boyner'den aldım ben.

ben de merak edip denemek istedim. ama boynerlerde bulamadım. meğer şu an sadece eczanelerde satılıyormuş. amerikanın mucize oksijen maskesiymiş. kozmetik ürünlerde mucizelere inanmam ama bliss oksijen maskesi gerçekten mucize gibi!!! kullanmaya başladığımdan beri cildim ışıl ışıl oldu :) biraz lekelerim vardı onlar bile gitti! kullanması da çok keyifli ve pratik.. şiddetle tavsiye ediyorum. bence herkesin ihtiyacı var böyle bir ürüne!!

Back
X