blöf ayriligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lokmatatlisiyim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
355
269
23
28
Merhaba kk,
umarim bu konudaki son iletim olacak. bana cok yardiminiz dokundugu anlar oldu, bunu da sormak istedim...
benim bi huyum var ne guzel iliskiler bitirdim, ne guzel insanlar kaybettim bunun yuzunden bi bilseniz...
huyum; blöf ayriligi!
ilgi istedigimde (ilgi gorsem de bebek gibi pohpohlanmayi bekledigimden) bunu asla dillendirmeyip " bitirelim, bu yurumeyecek, salalim ,yazma" falan yapiyorum... ve herkese bu durduk yere geliyor tabi.. sonradan barissam da tekrarliyorum ilgi istemek veya gostermek zor geliyor, kaciyorum kendimce.. sonra da kendim donuyorum hem kendimden sogutuyor hem kaybediyorum :(
sebebini bilen var midir veya yasla gecer vs diyebilecek... cocuk gibi geliyor kulaga ama tek dezavantajim bu... en ufak seyden huylaniyorum kuruntularima inanip bitiriyorum sebebini soylemeden... 😔 yalniz kalacagim bu gidisle yas oldu 24...

Psikolojik destek alin. Ilgi eksikligi ve kaybetme korkusunun birlestiginde böyle tepkiler oluyor. Cogu zaman cocukluktan kalan meseleler.
annem babam yaklasik 20 sene, 3 gunde 1 bosanmaya karar verip barisiyorlardi belki benim de normal ve kabul edilebilir iliski anlayisim o yuzden bu olmustur 😔 asmaya calisiyorum gercekten

Ben ilk sevgilime yaptim bunu, gece konserden dönerken 'eve gidiyorum' diye aradım, acmayinca 'ölsem kalsam umrunda değil, oysa eskiden....' diye uzun uzun bir mesaj saydirdim. Sonra yüz kere daha aradım, yine açmayınca 'bitti ' falan yazdım. Allah'ı var, insan gibi cocukmus da bana bir cevap bile atmadı. Küt diye çıktı hayatımdan, tamam bile yazmadi:)))
Ama gerçekten coook iyi oldu, bundan sonra asla blof ayrılığı yapmadım, kendimden tam emin olmadan 'bitsin' demedim , çok çok çok sinirliysem 'beni biraz kendi halime bırak, sakinlesince seni ararım' dedim,ayrılmak yerine. Ve eğer ayrılma kararımi verdiysem de gözümün önünde ne yaparsa yapsın affetmedim, yoluma baktım (son iki sevgilimle öyle değil gerçi, ayrıl barış geciyor. Ama hayatımın 19-26 aralığında güzelce uyguladim vallahi)
Bence sen de bunu farkına var, naz için, trip için ayrılma. İlgi çekmek için başka cümleler bul.
Bitsin deme de mesela, 'gerçekten kalbimi kirdin, düşünmek için bana biraz zaman ver' de, bence çok güzel bir cümle

annem babam yaklasik 20 sene, 3 gunde 1 bosanmaya karar verip barisiyorlardi belki benim de normal ve kabul edilebilir iliski anlayisim o yuzden bu olmustur 😔 asmaya calisiyorum gercekten

Tek basiniza asamiyorsaniz profesyonel destek alin. Cocuklukta toksik iliskilere sahit olup bunlarin yüzünden baglanma ve iliski sürdürme konusunda sorun yasayan bir sürü insan var. Bazilarda sizde oldugu gibi iyi giden iliskileri torpillemek de bir belirti olabilir. Onlar benden ayrilmadan ben ayriliyim mesela. Veya annenizde babanizda gördügünüz gibi iletisim dramdan geciyordur. Ve eminim ki sizde zamaninda duygularinizi bu konuda hep bastirdiniz ve arkaya attiniz onun icin ne istediginizi karsi tarafa normal sekilde bildiremiyorsunuz. Ama bunu kendi iyiliginiz icin arkamizda birakmaniz lazim

15-16 yaş için neyse ergenlik dönemidir derdim ama 24 yaş için hiç sağlıklı bir davranış değil bu.
Anne babanızın durumunu da anlatmışsınız, bu olaylar sizde iz bırakmış gibi. Uzman destegi almayi düşünün derim.

calcifer ben senin diger yorumdaki yazilarini da begenmiyorum konumda istemiyorum, tavsiye degil sivri dilinle yaziyorsun hep. tesekkur ederim iyi gunler sana biz diger arkadaslarla konusuyoruz 🖐✋ :super:
Nereye yazıp yazmayacağıma siz karışamazsınız. Çok hoşunuza gitmiyorsa göz ardı edersiniz.

Kendinizce boyle bir savunma mekanizmasi olusturmussunuz ama herkes bu blofu yemez
Ben de ilgi bekliyorsam da söylerim senden ilgi bekliyorum diye ya da kızdıysam söylerim
Hatta bir ornek vereyim kendimden dün bir arkadasla tartistik o aradi dedi ki sana bozugum nedenmis ben sana kızgındim ve bunu ifade ettim diye suclu ben mi oluyorum dedim o da tavırlı konusuyorsun dedi eee ozur dilememissin uste cikiyorsun ne ala dedim yani isteklerinizi net bir sekilde ifade etmezseniz karsinizdaki sizi anlamaz ben anlattigim halde anlamıyorlar böyle kuserek trip atarak ya da gorusmeyelim diyerek ilgi alamazsiniz
Bir de herseye küsen trip atan tipler var o da karsinizdakini soğutur pasif agresif bir davranış gibi geliyor bana.
Daha yasiniz küçük bence destek alin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X