blöf ayriligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen de istenmedigin yerde durmaktan hoslaniyosun galiba, ben cok ilgi severken sen asagilanmaktan hoslaniyo gibisin. Hos degil bu da. bunun terapisi nasil acaba.
Bu uslubunuzdan dolayı sizi şikayet ettim ilgi sever arkadaş.

Kendinizce boyle bir savunma mekanizmasi olusturmussunuz ama herkes bu blofu yemez
Ben de ilgi bekliyorsam da söylerim senden ilgi bekliyorum diye ya da kızdıysam söylerim
Hatta bir ornek vereyim kendimden dün bir arkadasla tartistik o aradi dedi ki sana bozugum nedenmis ben sana kızgındim ve bunu ifade ettim diye suclu ben mi oluyorum dedim o da tavırlı konusuyorsun dedi eee ozur dilememissin uste cikiyorsun ne ala dedim yani isteklerinizi net bir sekilde ifade etmezseniz karsinizdaki sizi anlamaz ben anlattigim halde anlamıyorlar böyle kuserek trip atarak ya da gorusmeyelim diyerek ilgi alamazsiniz
Bir de herseye küsen trip atan tipler var o da karsinizdakini soğutur pasif agresif bir davranış gibi geliyor bana.
Daha yasiniz küçük bence destek alin
tesekkur ederim anlayisli yaklasiminiz icin...
bazen insan boyle swyleri sadece anlatinca bile rahatliyor... simdi daha iyiyim tabi ufak tefek hala kaldi ama.. terapi alabilirim belki dediginiz gibi durumum buna musait olunca..

konusunda tek dezavantajım ilgi deliliğinden blöf yaparak ayrılmak yazacak kadar kendini tepelerde gören birinin buradaki önerileri dikkate alacağını sanamıyorum bir türlü.
sanki ilgi açığını biraz da burada kapatmaya çalışır gibi.
verilecek öneri belli, iyi bir psikiyatrist.

sadece iliskide degil herkesden bir pohpoh bekliyor gibisiniz. Bir zaman sonra size zarar verir. İliskide karsidaki insana da yazik ben ayriliyorum deyip adam da beni pohpohlamaya devam etsin nerde oyle dunya. bir yapar iki yapar eee yetti huy edinmis ne hali varsa gorsun der. Saglikli iliski kurmak istiyorsaniz bu huyunuzdan vaz gecin kendinizle barisin ben mesela mukemmelim kimsenin ilgisine ihtiyacim yok. Kimseyede ederinden fazla ilgim yok ne gerek var.

dert forumunda gelen cevaba bak. benim de en sevmedigim tip senin gibi zaten darda olanin ustunden guc gosteri yapanlar
Ooo dert ama dert ...kucuk hanimin poposunu her daim kaldiramiyorlarmis ilgisiz kaliyormus..yuru git vallahi gorursun gucu de gosteriyi de..

tesekkur ederim anlayisli yaklasiminiz icin...
bazen insan boyle swyleri sadece anlatinca bile rahatliyor... simdi daha iyiyim tabi ufak tefek hala kaldi ama.. terapi alabilirim belki dediginiz gibi durumum buna musait olunca..
Rica ederim, size kendimden örnek verdim dun yasadim çünkü
Ben aslinda kaybetmekten korkarken bunu karşıya yansıtmayayim diye kendinizi kastiginiz icin boyle sert tepki verdiğinizi düşündüm elbette aşılabilir bir durum
Youtubeda Tülay Kök, Beyhan Budak, Serhat Yabancı gibi isimlerin videolarina bakmanizi tavsiye ederim. Hepsi psikolog bu arada.

Ooo dert ama dert ...kucuk hanimin poposunu her daim kaldiramiyorlarmis ilgisiz kaliyormus..yuru git vallahi gorursun gucu de gosteriyi de..
Bu ne terbiyesizlik ya ahlaksiz nerden yaziyosun sen?? gucu de gosteriyi de asil ben sana gosterirdim senin insta hesabin falan var mi atsana ozelden sen agzinin payini bi veriyim senin.
ayrica demek ki haketmisim ki habire ilgi gore gore popom" kalkmis. sen hic goremediginden mi bu kiskanclik kudurma. salyalarini topla once sen varos

sen git isine, sanki senin benden cok isin var ayni forumda ayni saatte takiliyoruz. komedi gibisin
Sanane ..amirim misin .tedavi icin gidersen bunlari da anlat..biraz da yatirsinlar seni..ilaclarini da duzenli al ki boyle saldirma etrafa

Mune Mune konumu kapatabiliriz... ben burdaki ahlakli seviyeli insanlarla guzel bi fikir alisverisi yaptim ama bazi ahlaksizlar yuzunden malesef devam edemiyorum. bi daha da konu acmam. dert konusunda dert begenmiyorlar.
Aglama kizzzz ..boyle terliksiz kacarsin iste

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X