blöf ayriligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ne terbiyesizlik ya ahlaksiz nerden yaziyosun sen?? gucu de gosteriyi de asil ben sana gosterirdim senin insta hesabin falan var mi atsana ozelden sen agzinin payini bi veriyim senin.
ayrica demek ki haketmisim ki habire ilgi gore gore popom" kalkmis. sen hic goremediginden mi bu kiskanclik kudurma. salyalarini topla once sen varos
Herkese bu tarz davranıyorsan yaptığın blöfler karşındaki insanlar için büyük nimet :işsiz: instagram hesabını niye istediniz arkadaşın? Sevgi ilgi içten gelirse verilir her daim pohpohlanma beklersen bu biraz hayalciliktir

calcifer ben senin diger yorumdaki yazilarini da begenmiyorum konumda istemiyorum, tavsiye degil sivri dilinle yaziyorsun hep. tesekkur ederim iyi gunler sana biz diger arkadaslarla konusuyoruz 🖐✋ :super:
Bu da yeni moda mı oldu burada🙄
Sen yazma seni istemiyorum falan deme lüksümüz yok. Burası üyelerin konu hakkındaki yorumlarını kurallar çerçevesinde istediği gibi yazabildiği bi platform.

Aglama kizzzz ..boyle terliksiz kacarsin iste
ahshsjsh umrumda mi saniyosun senin tavrin? ekrani kapattigim gibi yoksun ya.
images.webp

Ben ilk sevgilime yaptim bunu, gece konserden dönerken 'eve gidiyorum' diye aradım, acmayinca 'ölsem kalsam umrunda değil, oysa eskiden....' diye uzun uzun bir mesaj saydirdim. Sonra yüz kere daha aradım, yine açmayınca 'bitti ' falan yazdım. Allah'ı var, insan gibi cocukmus da bana bir cevap bile atmadı. Küt diye çıktı hayatımdan, tamam bile yazmadi:)))
Ama gerçekten coook iyi oldu, bundan sonra asla blof ayrılığı yapmadım, kendimden tam emin olmadan 'bitsin' demedim , çok çok çok sinirliysem 'beni biraz kendi halime bırak, sakinlesince seni ararım' dedim,ayrılmak yerine. Ve eğer ayrılma kararımi verdiysem de gözümün önünde ne yaparsa yapsın affetmedim, yoluma baktım (son iki sevgilimle öyle değil gerçi, ayrıl barış geciyor. Ama hayatımın 19-26 aralığında güzelce uyguladim vallahi)
Bence sen de bunu farkına var, naz için, trip için ayrılma. İlgi çekmek için başka cümleler bul.
Bitsin deme de mesela, 'gerçekten kalbimi kirdin, düşünmek için bana biraz zaman ver' de, bence çok güzel bir cümle
Ay bunu okuyunca aklıma geldi eski erkek arkadaşım bir keresinde ben dışardayken uyuyakalmıştı, içimden bozuldum nasıl ben dışardayken uyudu öyle içi rahat ede ede diye ama hiçbir şey diyememiştim üstüne bir de uyanınca madem evdesin niye yazmıyorsun demişti. Düşününce sinir oldum:KK11:

Ya soyle bir agiz tadiyla bir konu acipta kavga etmek nasip olmadi. stres atardim sonrada banlanirim 🤣🤣🤣 millet sanki derdine care degilde kavga edip derdini unutmaya yer ariyor.
Yahu insan gibi yazana cevap verdim ama gelip asagilamaya calisirlarsa ben de sinirlenirim tabii ki. dert konusu burasi baktin begenmedin cik git asagilamanin oo derdin nedir xd yazmanin bi manasi yok ki. herkesin sorunu,hayat algisi baska olabilir. psikologa git diyen oldu sagolun dedim uslup meselesi bu.

Böyle bir şeyin yanlış olduğunun farkına varmış dert olarak görmüş ki buraya yazmış.Ama şunu gördüm sadece bu konuda değil hemen,bi çok bildimciler, eleştiri yapmak isteyenler hemen bir şeyler yazıyorlar.Öneride bulunurlar karşı taraf dinler dinlemez kimseyi bağlamaz.Hı şu da var konu sahibi de bazı yerlerde üslubunu bozmuş onu savunmuyorum ama siz şöylesiniz böylesiniz demek yerine varsa bi öneri yazılması bana daha insancıl geliyor.ama ne yazık ki çoğu kişinin burda amacı bilmişlik taslamak..

Merhaba kk,
umarim bu konudaki son iletim olacak. bana cok yardiminiz dokundugu anlar oldu, bunu da sormak istedim...
benim bi huyum var ne guzel iliskiler bitirdim, ne guzel insanlar kaybettim bunun yuzunden bi bilseniz...
huyum; blöf ayriligi!
ilgi istedigimde (ilgi gorsem de bebek gibi pohpohlanmayi bekledigimden) bunu asla dillendirmeyip " bitirelim, bu yurumeyecek, salalim ,yazma" falan yapiyorum... ve herkese bu durduk yere geliyor tabi.. sonradan barissam da tekrarliyorum ilgi istemek veya gostermek zor geliyor, kaciyorum kendimce.. sonra da kendim donuyorum hem kendimden sogutuyor hem kaybediyorum :KK43:
sebebini bilen var midir veya yasla gecer vs diyebilecek... cocuk gibi geliyor kulaga ama tek dezavantajim bu... en ufak seyden huylaniyorum kuruntularima inanip bitiriyorum sebebini soylemeden... 😔 yalniz kalacagim bu gidisle yas oldu 24...
Bende öyleyim burcum yengeç kızınca tamam yolun açık olsun felan diyorum biliyorum kimse böyle cezmez kimseyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X