çok güzel fikir çok teşekkür ederimBir zamanlar bir yayınevinin ajandasını kullanıyordum, adı "Başka Dünyaların Şarkıları" idi. Beni büyülüyordu bu isim, hala büyüler. Belki bunun versiyonlarını düşünebilirsiniz; başka dünyalardan satırlar/kelimeler ya da başka dünyalara kapılar, vs gibi...
Rica ederim, sevindim beğenmenize. =)çok güzel fikir çok teşekkür ederim
Beğendiğim söz, şiir, fotoğraf ve yazıları alıntı belirterek yazabileceğim bir blog açmak istiyorum. güzel bir isim arayışındayım. şarkı sözü veya bir söz olabilir blog ismi önerilerinizi bekliyorum. (bir blogum var fakat farklı bir blog oluşturmak istiyorum. blogun isim önerirken fikir sahibi olmak isteyenlere blogumun ismini verebilirim.)
Diğer bloğun ismi nedir ?
Beğendiğim söz, şiir, fotoğraf ve yazıları alıntı belirterek yazabileceğim bir blog açmak istiyorum. güzel bir isim arayışındayım. şarkı sözü veya bir söz olabilir blog ismi önerilerinizi bekliyorum. (bir blogum var fakat farklı bir blog oluşturmak istiyorum. bloga isim önerirken fikir sahibi olmak isteyenlere blogumun ismini verebilirim.)
Kk nickin nasıl olur? Açıklayıcı mı olmalı?
'mutsuz ev hanımı'
o kadar mutsuz insan, o kadar dertleşecek insan var ki (hem kadın hem erkek), senin blog dolar taşar =)
O zaman "Bir Delinin Not Defteri".Ama ben mutsuz değilim ki delinin tekiyim
O zaman "Bir Delinin Not Defteri".
Ama ben mutsuz değilim ki delinin tekiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?