- 26 Nisan 2019
- 4.609
- 6.883
- 158
- 40
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.381
Okudum rabbim kabul etsin
Ben okudum canım Bi kaç dua da olduğumdan yazdım sandım yazmamışım k bakma karıştırdım❤❤ İsm-i Azam Dua Listesi❤❤
1- brkycn ❤
2- begonvil1985 ❤
3- Tospaagtd ❤
4- @kedi medi ❤
5- cansu_tr ❤
6- yalutserkan ❤
7- Orkidem ❤
8- B Bademmm388
9- @Ayla 64❤
10-Kahlofrida
11- MelodiminEsi ❤
12- @MaviKuplik
Dua yapılan arkadaşımız: @Ayla 64
Duam: Elhamdülillahirrabbilalemin Allahım Aylin kardeşimize tez zamanda sağlıklı güzel huylu güzel yüzlü hayırlı evlatlar nasip etsin borçlarından tez zamanda kurtulsun duasına amin diyenlerinde dualarını kabul etsin amin
Herkes 111 adet okuyacak arkadaşlar. Dua sahibi de 111 adet okuyacak. Süremiz en geç 05.09.2019 Perşembe sabaha kadar. Hızlı ilerleyebilmemiz dua listesinde kopmalar yaşanmaması için biraz özen gösterelim lütfen. *Dua sahibinin başında ve dua bitiminde yapması gereken bi kaç şey var ona dikkat etsin özellikle.
❤❤Duayı okuma usulü❤❤
3 estağfirullah
3 elhamdulillah
3 salavat
1 besmele çekerek
Kendi niyetini / arkadaşımızın niyetini, duasını dile getirip duayı okumaya başlıyoruz.
Dua sahibi arkadaşımız dilerse duaya başlamadan önce ya da dua bitiminde 2 rekat Hacet namazı kılabilir. Dua bitiminde yine dua sahibi arkadaşımız yine 3 elhamdulillah 3 salavat getirip duasını tekrar edip aminleyecek. Ardından dilerse Kenzül-arş duası ve hemen ardından 21 adet ''Rabbi yessir duası okuyabilir.
❤❤Duanın okunuşu❤❤
Allâhümme innî es’elüke bi-ennî eşhedü enneke: Ente’llâhu lâilâhe illâ entel-ehadü’s-samed ellezî lem-yelid velem-yûled velem-yekun lehû küfüven ehad.
Türkçe Anlamı:
Allâh’ım! Şahâdet ettiğim şu hususlar sebebiyle Senden talep ediyorum: Sen, kendisinden başka ilâh olmayan Allâh’sın, birsin, samedsin (hiçbir şeye ihtiyacın yok, her şey sana muhtaç) doğurmadın, doğmadın, bir eşin ve benzerin yoktur.
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah❤❤ İsm-i Azam Dua Listesi❤❤
1- brkycn ❤
2- begonvil1985 ❤
3- Tospaagtd ❤
4- @kedi medi ❤
5- cansu_tr ❤
6- yalutserkan ❤
7- Orkidem ❤
8- B Bademmm388
9- @Ayla 64❤
10-Kahlofrida
11- MelodiminEsi ❤
12- @MaviKuplik
Dua yapılan arkadaşımız: @Ayla 64
Duam: Elhamdülillahirrabbilalemin Allahım Aylin kardeşimize tez zamanda sağlıklı güzel huylu güzel yüzlü hayırlı evlatlar nasip etsin borçlarından tez zamanda kurtulsun duasına amin diyenlerinde dualarını kabul etsin amin
Herkes 111 adet okuyacak arkadaşlar. Dua sahibi de 111 adet okuyacak. Süremiz en geç 05.09.2019 Perşembe sabaha kadar. Hızlı ilerleyebilmemiz dua listesinde kopmalar yaşanmaması için biraz özen gösterelim lütfen. *Dua sahibinin başında ve dua bitiminde yapması gereken bi kaç şey var ona dikkat etsin özellikle.
❤❤Duayı okuma usulü❤❤
3 estağfirullah
3 elhamdulillah
3 salavat
1 besmele çekerek
Kendi niyetini / arkadaşımızın niyetini, duasını dile getirip duayı okumaya başlıyoruz.
Dua sahibi arkadaşımız dilerse duaya başlamadan önce ya da dua bitiminde 2 rekat Hacet namazı kılabilir. Dua bitiminde yine dua sahibi arkadaşımız yine 3 elhamdulillah 3 salavat getirip duasını tekrar edip aminleyecek. Ardından dilerse Kenzül-arş duası ve hemen ardından 21 adet ''Rabbi yessir duası okuyabilir.
❤❤Duanın okunuşu❤❤
Allâhümme innî es’elüke bi-ennî eşhedü enneke: Ente’llâhu lâilâhe illâ entel-ehadü’s-samed ellezî lem-yelid velem-yûled velem-yekun lehû küfüven ehad.
Türkçe Anlamı:
Allâh’ım! Şahâdet ettiğim şu hususlar sebebiyle Senden talep ediyorum: Sen, kendisinden başka ilâh olmayan Allâh’sın, birsin, samedsin (hiçbir şeye ihtiyacın yok, her şey sana muhtaç) doğurmadın, doğmadın, bir eşin ve benzerin yoktur.
Rabbim yardımcın olsun canım sağlıklı bir şekilde ameliyatın geçer ve bir cocugun olur inşallahNolur banada dua edin ameliyatım temiz geçsn çocuğum olsun
Canım benim Rabbim yardımcın olsun sağlıklı şekilde hayırlı evlatların olsunNolur banada dua edin ameliyatım temiz geçsn çocuğum olsun
Sıranı atlayalım mı bu sefer canım ne diyorsun şimdiKızlar bana biraz daha zaman verebilir misiniz? Ayrıca dua sıramı değiştirmek istiyorum şu an namaz kılamıyorum duamı tam yerine getiremeyeceğim
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin kuzum güzel düşün lütfenNolur banada dua edin ameliyatım temiz geçsn çocuğum olsun
Beni atlayın en son bana okunsun arkadaşlar kabul ederse
Rabbim razı olsun canım benim sağol inşallah sabah 10da ameliyatım iyi geçerRabbim Şafi ismiyle şifa versin kuzum güzel düşün lütfen
Rabbim razı olsn kuzum benimok sağolCanım benim Rabbim yardımcın olsun sağlıklı şekilde hayırlı evlatların olsun
Canım ne ameliyatı özel değilseRabbim razı olsun canım benim sağol inşallah sabah 10da ameliyatım iyi geçer
Canım tüplerin birinde tıkanıklık şişme var laparoskopi olcam rabbim inşallah temiz sonuçla uyandırır beni ameliyattanCanım ne ameliyatı özel değilse
Canım Allahın izniyle çok başarılı geçsin ve bebiş için yol olsun inşAllahCanım tüplerin birinde tıkanıklık şişme var laparoskopi olcam rabbim inşallah temiz sonuçla uyandırır beni ameliyattan
Arada okunmayan kimse yoksa ben duamı paylaşabilirimKızlar bana biraz daha zaman verebilir misiniz? Ayrıca dua sıramı değiştirmek istiyorum şu an namaz kılamıyorum duamı tam yerine getiremeyeceğim
Sana geçelim canım duanı paylaşır mısın. İsmini de belirt lütfen. Sabah listeyi düzenlerim. Arkadaşlar okumak isteyen olursa okumaya başlayın.Arada okunmayan kimse yoksa ben duamı paylaşabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?