- 1 Mayıs 2019
- 702
- 702
- 103
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.401
Rabbimin gücü yoktan var etmeye yeterlidir. Ona teslim ol ve iyi sonuç alacağına inan. Rabbim duanı kabul etsin güzel sonuçlar paylaşırsın bizimle inşallahCanım tüplerin birinde tıkanıklık şişme var laparoskopi olcam rabbim inşallah temiz sonuçla uyandırır beni ameliyattan
ismim GülsümSana geçelim canım duanı paylaşır mısın. İsmini de belirt lütfen. Sabah listeyi düzenlerim. Arkadaşlar okumak isteyen olursa okumaya başlayın.
Amin canım cümlenizden Allah razı olsun hepimizdekinin gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla tez zamanda
ismim Gülsüm
Rabbimden babacığıma Şafi ismiyle şifa vermesini, onu hastalığından kurtarmasını diliyorum. Rabbimden tez vakitte eşimle bana hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip etmesini diliyorum. Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın, kimseyi evlat ile imtihan etmesin. Duama amin diyen dua kardeşlerimin ve benim muradımızı tez vakitte versin inşAllah
Okuyan herkesten Allah razı olsun
Gülsüm için okudum Allah kabul etsinismim Gülsüm
Rabbimden babacığıma Şafi ismiyle şifa vermesini, onu hastalığından kurtarmasını diliyorum. Rabbimden tez vakitte eşimle bana hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip etmesini diliyorum. Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın, kimseyi evlat ile imtihan etmesin. Duama amin diyen dua kardeşlerimin ve benim muradımızı tez vakitte versin inşAllah
Okudum❤❤ İsm-i Azam Dua Listesi❤❤
1- M Maviruya30
2- begonvil1985
3- Tospaagtd
4- @kedi medi
5- C cansu_tr
6-yalutserkan
7- O Orkidem
8- B Bademmm388
9- @Ayla 64
10- @kahlofrida
11-MelodiminEsi
12- @MaviKuplik
Dua yapılan arkadaşımız:MelodiminEsi
Duam: ismim Gülsüm
Herkes 111 adet okuyacak arkadaşlar. Dua sahibi de 111 adet okuyacak. Süremiz en geç 09.09.2019 Pazartesi sabaha kadar. Hızlı ilerleyebilmemiz dua listesinde kopmalar yaşanmaması için biraz özen gösterelim lütfen. *Dua sahibinin başında ve dua bitiminde yapması gereken bi kaç şey var ona dikkat etsin özellikle.
❤❤Duayı okuma usulü❤❤
3 estağfirullah
3 elhamdulillah
3 salavat
1 besmele çekerek
Kendi niyetini / arkadaşımızın niyetini, duasını dile getirip duayı okumaya başlıyoruz.
Dua sahibi arkadaşımız dilerse duaya başlamadan önce ya da dua bitiminde 2 rekat Hacet namazı kılabilir. Dua bitiminde yine dua sahibi arkadaşımız yine 3 elhamdulillah 3 salavat getirip duasını tekrar edip aminleyecek. Ardından dilerse Kenzül-arş duası ve hemen ardından 21 adet ''Rabbi yessir duası okuyabilir.
❤❤Duanın okunuşu❤❤
Allâhümme innî es’elüke bi-ennî eşhedü enneke: Ente’llâhu lâilâhe illâ entel-ehadü’s-samed ellezî lem-yelid velem-yûled velem-yekun lehû küfüven ehad.
Türkçe Anlamı:
Allâh’ım! Şahâdet ettiğim şu hususlar sebebiyle Senden talep ediyorum: Sen, kendisinden başka ilâh olmayan Allâh’sın, birsin, samedsin (hiçbir şeye ihtiyacın yok, her şey sana muhtaç) doğurmadın, doğmadın, bir eşin ve benzerin yoktur.
Okudum Allah kabul etsin inşallah❤❤ İsm-i Azam Dua Listesi❤❤
1- M Maviruya30
2- begonvil1985
3- Tospaagtd
4- @kedi medi
5- C cansu_tr
6-yalutserkan
7- O Orkidem
8- B Bademmm388
9- @Ayla 64
10- @kahlofrida
11-MelodiminEsi
12- @MaviKuplik
Duam: ismim Gülsüm
Herkes 111 adet okuyacak arkadaşlar. Dua sahibi de 111 adet okuyacak. Süremiz en geç 09.09.2019 Pazartesi sabaha kadar. Hızlı ilerleyebilmemiz dua listesinde kopmalar yaşanmaması için biraz özen gösterelim lütfen. *Dua sahibinin başında ve dua bitiminde yapması gereken bi kaç şey var ona dikkat etsin özellikle.
❤❤Duayı okuma usulü❤❤
3 estağfirullah
3 elhamdulillah
3 salavat
1 besmele çekerek
Kendi niyetini / arkadaşımızın niyetini, duasını dile getirip duayı okumaya başlıyoruz.
Dua sahibi arkadaşımız dilerse duaya başlamadan önce ya da dua bitiminde 2 rekat Hacet namazı kılabilir. Dua bitiminde yine dua sahibi arkadaşımız yine 3 elhamdulillah 3 salavat getirip duasını tekrar edip aminleyecek. Ardından dilerse Kenzül-arş duası ve hemen ardından 21 adet ''Rabbi yessir duası okuyabilir.
❤❤Duanın okunuşu❤❤
Allâhümme innî es’elüke bi-ennî eşhedü enneke: Ente’llâhu lâilâhe illâ entel-ehadü’s-samed ellezî lem-yelid velem-yûled velem-yekun lehû küfüven ehad.
Türkçe Anlamı:
Allâh’ım! Şahâdet ettiğim şu hususlar sebebiyle Senden talep ediyorum: Sen, kendisinden başka ilâh olmayan Allâh’sın, birsin, samedsin (hiçbir şeye ihtiyacın yok, her şey sana muhtaç) doğurmadın, doğmadın, bir eşin ve benzerin yoktur.
Okudum Allahım kabul etsin❤❤ İsm-i Azam Dua Listesi❤❤
1- brkycn
2- begonvil1985 ❤
3- Tospaagtd ❤
4- @kedi medi
5- C cansu_tr
6- yalutserkan
7- O Orkidem
8- B Bademmm388
9- @Ayla 64
10-Kahlofrida
11- MelodiminEsi
12- MaviKuplik
Duası: ismim Gülsüm
❤❤Duayı okuma usulü❤❤
3 estağfirullah
3 elhamdulillah
3 salavat
1 besmele çekerek
❤❤Duanın okunuşu❤❤
Türkçe Anlamı:
Okudum Allah kabul etsinOkudum Allahım kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?