💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

Ebru Arkadaşımıza okudum, Rabbim kabul buyursun inşallah

Okudum

♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥

OKUNUCAK DUAMIZ

"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"

Her birimiz için 1000 tane okunacak
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine☺

1. M Maviruya30
2. begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7. M mucizeistiyorum
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19♥
10. C cansu_tr

Dua sırası @sendenbanakalan arkadasımızda benim duam “kızlar ismim Ebru bu şekilde okuyabilir misiniz : Allahım Ebru adlı kardeşimize onu hiç bırakıp terk etmeyecek, bir ömür sadık kalacak,aşık olduğu, dindar, ailesininde sevebileceği ,merhametli, insani ve ahlaki değerleri olan, bir eş nasip et. Rabbim bütün bekarlara bir ömür boyu mutlu olacakları eşler nasip et..

Dua süremiz en fazla 2 gun kızlar ♥

EBRUNUN niyetine okudum Allah kabul etsin
Ebru için de okudum
Ebru Arkadaşımıza okudum, Rabbim kabul buyursun inşallah
Ebru için okudum Allah kabul etsin inşallah
Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim

okudim canım

♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥

OKUNUCAK DUAMIZ

"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"

Her birimiz için 1000 tane okunacak
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine☺

1. M Maviruya30
2. begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7. @mucizeistiyorumm
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr

Dua sırası @mucizeistiyorumm arkadasımızda duasını paylasınca baslayalım okumaya

Dua süremiz en fazla 2 gun kızlar ♥

Canım ismim Elvira
Duam: Allahım hayırlısıyla bu ay hamile kala bileyim, sağ salim bebeğimi kucağıma ala bileyim , Allahım bana sağlıklı, sıhatlı, salih evlatlar nasip eyle
Cqnım okudum rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…