- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.681
♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥
OKUNUCAK DUAMIZ
"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"
Her birimiz için1000 tane okunacak
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine☺
1. M Maviruya30
2.begonvil1985
3. @Tospaagtd
4.yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7. M mucizeistiyorum
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr
Dua sırası @sendenbanakalan arkadasımızda benim duam “kızlar ismim Ebru bu şekilde okuyabilir misiniz : Allahım Ebru adlı kardeşimize onu hiç bırakıp terk etmeyecek, bir ömür sadık kalacak,aşık olduğu, dindar, ailesininde sevebileceği ,merhametli, insani ve ahlaki değerleri olan, bir eş nasip et. Rabbim bütün bekarlara bir ömür boyu mutlu olacakları eşler nasip et..
Dua süremiz en fazla 2 gun kızlar ♥
Okudum♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥
OKUNUCAK DUAMIZ
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine☺
1. M Maviruya30
2.begonvil1985
3. @Tospaagtd
4.yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7. M mucizeistiyorum
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr
Dua sırası @sendenbanakalan arkadasımızda benim duam “kızlar ismim Ebru bu şekilde okuyabilir misiniz : Allahım Ebru adlı kardeşimize onu hiç bırakıp terk etmeyecek, bir ömür sadık kalacak,aşık olduğu, dindar, ailesininde sevebileceği ,merhametli, insani ve ahlaki değerleri olan, bir eş nasip et. Rabbim bütün bekarlara bir ömür boyu mutlu olacakları eşler nasip et..
EBRUNUN niyetine okudum Allah kabul etsin
♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥
OKUNUCAK DUAMIZ
1. M Maviruya30
2.begonvil1985
3. @Tospaagtd♥
4.yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7. M mucizeistiyorum
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr
Ebru için de okudum
Ebru Arkadaşımıza okudum, Rabbim kabul buyursun inşallah
Ebru için okudum Allah kabul etsin inşallah
Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederimOkudum
okudim canım♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥
OKUNUCAK DUAMIZ
1. M Maviruya30 ♥
2.begonvil1985
3. @Tospaagtd♥
4.yalutserkan
5. B Bademmm388 ♥
6. @sendenbanakalan
7. M mucizeistiyorum
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19♥
10. C cansu_tr ♥
Okudum Allah kabul etsn
Yok cqnım okumadım sabah okuyacam kızım hasta yatmıyorKmsl Hnd canım sitedesin ama bildirim gitmiyor sanırım okudun mu
Tamam canım sen sabah bildirim yaparsın yeni kişiye geciyorumYok cqnım okumadım sabah okuyacam kızım hasta yatmıyor
Okudum canım Allah kabul etsin@sendenbanakalan canım senin için tel eksikKmsl Hnd arkadasımız kaldı sabah okuyacakmış,, birde kendin bildirim yapmadın bilgin olsun ben yeni kişiye geciyorum
Okudum cqnımTamam canım sen sabah bildirim yaparsın yeni kişiye geciyorum
Cqnım okudum rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallahhhhCanım ismim Elvira
Duam: Allahım hayırlısıyla bu ay hamile kala bileyim, sağ salim bebeğimi kucağıma ala bileyim , Allahım bana sağlıklı, sıhatlı, salih evlatlar nasip eyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?