💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥

OKUNUCAK DUAMIZ

"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"

Her birimiz için 1000 tane okunacak
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine☺

1. @brkycn ♥
2. begonvil1985
3. @Tospaagtd
4. yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7. M mucizeistiyorum
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr

Dua sırası @Bademmm388 (Fatoş) arkadasımızda ♥

İsmim Fatoş
Duam Allah ım kızımı sağ salim kucağıma alabileyim. Hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, güzel yüzlü, güzel huylu, güzel ahlaklı evlat olsun. Evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver rabbim. Kardeşim sağ salim askerden gelsin senin izninle. Kardeşlerimi hayırlı insanlarla karşılaştır. Hem onların hem kendi borcumuzu ödeme kolaylığı ver Allah ım. Herkesin muradını ver inşallah amin.

Dua süremiz en fazla 2 gun kızlar ♥

Fatoş için okudum Allah kabul etsin

okudum, Allah Kabuı etsin

♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥

OKUNUCAK DUAMIZ

Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine☺

1. @brkycn ♥
2. begonvil1985
3. @Tospaagtd♥
4. yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7. @mucizeistiyorumm
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr

İsmim Fatoş
Duam Allah ım kızımı sağ salim kucağıma alabileyim. Hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, güzel yüzlü, güzel huylu, güzel ahlaklı evlat olsun. Evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver rabbim. Kardeşim sağ salim askerden gelsin senin izninle. Kardeşlerimi hayırlı insanlarla karşılaştır. Hem onların hem kendi borcumuzu ödeme kolaylığı ver Allah ım. Herkesin muradını ver inşallah amin.

Canım benim ismim yanlış etkietlenmiş, o yüzden bana bildirim gelmiyor

♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥

OKUNUCAK DUAMIZ

1. @brkycn ♥
2. begonvil1985
3. @Tospaagtd♥
4. yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7. @mucizeistiyorumm ♥
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr

İsmim Fatoş

Fatoş Arkadaşımız için okudum , Rabbim kabul buyursun inşallah

Okudum Allahım kabul etsin dualarımızı

Okudum canım rabbim kabul eder inşallah

♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥

OKUNUCAK DUAMIZ

1. @brkycn
2. begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4. yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7. M mucizeistiyorum
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr

Dua sırası @sendenbanakalan arkadasımızda Duasını paylassın baslayalım okumaya

♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥

OKUNUCAK DUAMIZ

1. M Maviruya30
2. begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4. yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7. M mucizeistiyorum
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr

Dua sırası @sendenbanakalan arkadasımızda benim duam “kızlar ismim Ebru bu şekilde okuyabilir misiniz : Allahım Ebru adlı kardeşimize onu hiç bırakıp terk etmeyecek, bir ömür sadık kalacak,aşık olduğu, dindar, ailesininde sevebileceği ,merhametli, insani ve ahlaki değerleri olan, bir eş nasip et. Rabbim bütün bekarlara bir ömür boyu mutlu olacakları eşler nasip et..

EBRUNUN niyetine okudum Allah kabul etsin

♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥

OKUNUCAK DUAMIZ

1. M Maviruya30
2. begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4. yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7. M mucizeistiyorum
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr

Dua sırası @sendenbanakalan arkadasımızda benim duam “kızlar ismim Ebru bu şekilde okuyabilir misiniz : Allahım Ebru adlı kardeşimize onu hiç bırakıp terk etmeyecek, bir ömür sadık kalacak,aşık olduğu, dindar, ailesininde sevebileceği ,merhametli, insani ve ahlaki değerleri olan, bir eş nasip et. Rabbim bütün bekarlara bir ömür boyu mutlu olacakları eşler nasip et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…