- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.741
Canım senin niyetine okudum rabbim kabul eylesin♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥
OKUNUCAK DUAMIZ
"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"
Her birimiz için1000 tane okunacak
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine☺
1. M Maviruya30
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4.yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7.mucizeistiyorumm
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr
Dua sırası bende kızlar İsmim Büşra duam ise bebegimi saglıklı bir sekilde kucagıma alıp saglık sorunları olmadan büyütmek ve eşimin yeni kuracağı işin de basarılı olması hayırlı ve helal kazançlar saglaması şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Dua süremiz en fazla 2 gun kızlar ♥
Tabii ki canım benim zaten öyle yaptım namazdan sonraCanım duama bakıp dua edebilir misin benim için tekrar
Tabii ki canım benim zaten öyle yaptım namazdan sonraCanım duama bakıp dua edebilir misin benim için tekrar
Okudum Allahım kabul etsin♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥
OKUNUCAK DUAMIZ
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine☺
1. M Maviruya30
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4.yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7.mucizeistiyorumm
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr
Dua sırası bende kızlar İsmim Büşra duam ise bebegimi saglıklı bir sekilde kucagıma alıp saglık sorunları olmadan büyütmek ve eşimin yeni kuracağı işin de basarılı olması hayırlı ve helal kazançlar saglaması şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Okudim Allah kabul eylesin♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥
OKUNUCAK DUAMIZ
1. M Maviruya30
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4.yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7.mucizeistiyorumm
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr
♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥
OKUNUCAK DUAMIZ
1. M Maviruya30
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4.yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7.mucizeistiyorumm
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr
Okudum
Canım duanı akşama okuyacamKızlar embriyolarimdan 2 si bugün 16 kez bölünmesi gerekirken geç geliyor mus 10a bölünmüş bugün bekleyip yarın ona göre haber verilecek transfer yapılacak yada yapılmayacak şuan belli değil hiç böyle bı haber beklemiyordum bakalım embriyolarim bu savaşı kazanabilecek mi inşallah kazanır hepinizden tek tek dua istiyorum nolursunuz
Allah razı olsun inşallah canım benim sağolasın yer gök dua ile belki güzel habeeler alırım kimbilirCanım duanı akşama okuyacam
Ayrıca senin için namaz da kılıcam inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder
Canım sen benim için okudun mu okumayan tek sen varsın?Canım duanı akşama okuyacam
Ayrıca senin için namaz da kılıcam inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder
Okudum canım kusurabakma unutmuşum yazmayı Allah kabul etsinCanım sen benim için okudun mu okumayan tek sen varsın?
Okudum canım duanı hacet namazı da kıldım rabbim kabul eder inşallahAllah razı olsun inşallah canım benim sağolasın yer gök dua ile belki güzel habeeler alırım kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?