- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.761
Cansu arkadaşımıza da okudumCanım sen benim için okudun mu okumayan tek sen varsın?
Bende okudum Allah kabul etsin canım♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥
OKUNUCAK DUAMIZ
"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"
Her birimiz için1000 tane okunacak
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine☺
1. M Maviruya30
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4.yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7.mucizeistiyorumm
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr
Dua sırası @cansu_tr arkadaşımızda Duası :
Kızlar embriyolarimdan 2 si bugün 16 kez bölünmesi gerekirken geç geliyor mus 10a bölünmüş bugün bekleyip yarın ona göre haber verilecek transfer yapılacak yada yapılmayacak şuan belli değil hiç böyle bı haber beklemiyordum bakalım embriyolarim bu savaşı kazanabilecek mi inşallah kazanır hepinizden tek tek dua istiyorum nolursunuz
Dua süremiz en fazla 2 gun kızlar ♥
Okudum♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥
OKUNUCAK DUAMIZ
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine☺
1. M Maviruya30
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4.yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7.mucizeistiyorumm
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr
Kızlar embriyolarimdan 2 si bugün 16 kez bölünmesi gerekirken geç geliyor mus 10a bölünmüş bugün bekleyip yarın ona göre haber verilecek transfer yapılacak yada yapılmayacak şuan belli değil hiç böyle bı haber beklemiyordum bakalım embriyolarim bu savaşı kazanabilecek mi inşallah kazanır hepinizden tek tek dua istiyorum nolursunuz
Okudu, Rabbim kabul buyursun inşallah♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥
OKUNUCAK DUAMIZ
1. M Maviruya30
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4.yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7.mucizeistiyorumm
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr
Okudum Allahım inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥
OKUNUCAK DUAMIZ
1. M Maviruya30
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4.yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7.mucizeistiyorumm
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr
Yarın okuyabileceğim inşallah ama siz okudu sayabilirsnz yazarım okuyunca yine k bakmayn
Okudum Allah kabul etsnYarın okuyabileceğim inşallah ama siz okudu sayabilirsnz yazarım okuyunca yine k bakmayn
Canim 111 ismi azam duasi olabilir bu duayi okumadiysanizKızlar liste tamamlandı. Yeni dua öneriniz var mı birde takip yapacak biri olursa cok iyi olur
Çok faziletli dua canım bende bir yerde 1111 kere okunuyor diye görmüştümCanim 111 ismi azam duasi olabilir bu duayi okumadiysaniz
yeni dua listesi yapacak olursanız bende katılmak isterim
Evet canim fazileti çok büyük ama ben 1111 defa okunması gerektiğini hiç duymadım bilmiyorum onuÇok faziletli dua canım bende bir yerde 1111 kere okunuyor diye görmüştüm
Cqnım rabbim en kısa zamanda ve hayırlısıyla nasip eder inşalllahOlmadı kızlar nasip değilmiş hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?