💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥

OKUNUCAK DUAMIZ

"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"

Her birimiz için 1000 tane okunacak
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine☺

1. M Maviruya30
2. begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4. yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7. mucizeistiyorumm
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr

Dua sırası @cansu_tr arkadaşımızda Duası :
Kızlar embriyolarimdan 2 si bugün 16 kez bölünmesi gerekirken geç geliyor mus 10a bölünmüş bugün bekleyip yarın ona göre haber verilecek transfer yapılacak yada yapılmayacak şuan belli değil hiç böyle bı haber beklemiyordum bakalım embriyolarim bu savaşı kazanabilecek mi inşallah kazanır hepinizden tek tek dua istiyorum nolursunuz

Dua süremiz en fazla 2 gun kızlar ♥

Bende okudum Allah kabul etsin canım

Okudum

Okudu, Rabbim kabul buyursun inşallah

♥♥♥ DUA LİSTEMİZ ♥♥♥

OKUNUCAK DUAMIZ

"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"

Her birimiz için 1000 tane okunacak
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine☺

1. M Maviruya30
2. begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4. yalutserkan
5. B Bademmm388
6. @sendenbanakalan
7. mucizeistiyorumm
8. @Kmsl Hnd
9. @Zeyno19
10. C cansu_tr

Dua sırası @cansu_tr arkadaşımızda Duası :
Kızlar embriyolarimdan 2 si bugün 16 kez bölünmesi gerekirken geç geliyor mus 10a bölünmüş bugün bekleyip yarın ona göre haber verilecek transfer yapılacak yada yapılmayacak şuan belli değil hiç böyle bı haber beklemiyordum bakalım embriyolarim bu savaşı kazanabilecek mi inşallah kazanır hepinizden tek tek dua istiyorum nolursunuz

Dua süremiz en fazla 2 gun kızlar ♥

Okudum Allahım inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

Çok faziletli dua canım bende bir yerde 1111 kere okunuyor diye görmüştüm
Evet canim fazileti çok büyük ama ben 1111 defa okunması gerektiğini hiç duymadım bilmiyorum onu
Bulduğumu attiyim

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-03-12-39-02.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…