- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Amin inşallah canım ailen istemiş miydi eşiniYok hayır ben tekrardan bir araya gelmek istiyorum yuvam kurtulsun istiyorum esim ve ailesi beni istemiyor çok sancılı bir surecteyim bana dua edin biran önce ferahliga çıkayım hayırlısı ile
Bende istemiştim ailemde ben istediğim için onaylanmıştıAmin inşallah canım ailen istemiş miydi eşini
Şimdi ne sorununuz var ki daha çok yenisiniz büyük birini hakem olarak gönderin aranızı yapsınBende istemiştim ailemde ben istediğim için onaylanmıştı
Aleyküm selam canım. İyisindir inşallah şimdi. Sen kurabiye kokusu ve memurhanım için okudun mu kuzum. Okumadıysan onlarda var. Şimdi de meyra ve betonun kayınvalidesi var okuman gerekenKızlar selamün aleyküm. Kusura bakmayın sıkıntılı bi kaç gün geçirdim giremedim. Son arkadaşımız için yerime okundu mu abdest alıp okuyayım hemen
Okudum say canım sen. Şimdi sırayla niyetlerine göre okurum geçmiş sayfalara dönüp. Sadece ben kaldıysam yeni kişiyi düzenleyebilirsin canımAleyküm selam canım. İyisindir inşallah şimdi. Sen kurabiye kokusu ve memurhanım için okudun mu kuzum. Okumadıysan onlarda var. Şimdi de meyra ve betonun kayınvalidesi var okuman gereken
Bugün sondu kuzum yeni duaya geçeçeğiz inşallahOkudum say canım sen. Şimdi sırayla niyetlerine göre okurum geçmiş sayfalara dönüp. Sadece ben kaldıysam yeni kişiyi düzenleyebilirsin canım
Ney okuncakkkkBugün sondu kuzum yeni duaya geçeçeğiz inşallah
Meryem suresi diyoruz bi arkadaşla ama sizler ne dersenizNey okuncakkkk
O bana agir gelebilir bilemedim... cok dua grubundayim cunku... olmazsa ben cikarim napayimMeryem suresi diyoruz bi arkadaşla ama sizler ne derseniz
Yok canım toplu karar veririrz bakalım ne derlerseO bana agir gelebilir bilemedim... cok dua grubundayim cunku... olmazsa ben cikarim napayim
Meryem derlerse karar sizin canim sey yaomayin yani... bakalim belli olsun da sayiya gore karar veririm bendeYok canım toplu karar veririrz bakalım ne derlerse
Tamam bitirdim ben çok şükür 4 arkadaşa da okudum. Rabbim hayırlı şekilde tez vakitte dualarını yaşamalarını nasip etsinYok canım toplu karar veririrz bakalım ne derlerse
Aslında ben uzun zamandır salatı tedriciye okumak istiyorum herkese uyarsa onu mu okusak. Mazeret durumlarında da okunabiliyo ya. Herkes fikirlerini yazsın tabiYok canım toplu karar veririrz bakalım ne derlerse
9 tane dua grubunda olursam boyle olurYok canım toplu karar veririrz bakalım ne derlerse
Sirayla hepsi okunsun iste... kim ne isterse meryem okunur biter liste tefriciye ye gecilir mesela herkesin istedigi olurAslında ben uzun zamandır salatı tedriciye okumak istiyorum herkese uyarsa onu mu okusak. Mazeret durumlarında da okunabiliyo ya. Herkes fikirlerini yazsın tabi
Aslında ben uzun zamandır salatı tedriciye okumak istiyorum herkese uyarsa onu mu okusak. Mazeret durumlarında da okunabiliyo ya. Herkes fikirlerini yazsın tabi
Kızlar valla bende 5-6 gruptayım9 tane dua grubunda olursam boyle olur
Benimki de 8 miş9 tane dua grubunda olursam boyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?