- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Butun gunum gecem okumakla gciyor ev isine bile bakamiyorumBenimki de 8 miş
Evet mesela benBaşka bi dua grubunda da 41 yasin başlatılacaktı tartışma çıktı da latin harflerinden okunsa olur mu arapçadan okumak şart diye. Bizim grupta da benzer bi anlaşmamazlık çıkarsa dağılır grup. Diğer grupta listeden ayrılanlar çok olmuştu çünkü
İyi kız daha neButun gunum gecem okumakla gciyor ev isine bile bakamiyorum
Kocaya yemek anca yapiyorum baska biseye yetisemiyorummmmmİyi kız daha ne
Boşver dışarda yeKocaya yemek anca yapiyorum baska biseye yetisemiyorummmmm
Bence arapca bilenler arapca bilmeyenler turkcesinden okumali yazilanlar ayni sonuctaBaşka bi dua grubunda da 41 yasin başlatılacaktı tartışma çıktı da latin harflerinden okunsa olur mu arapçadan okumak şart diye. Bizim grupta da benzer bi anlaşmamazlık çıkarsa dağılır grup. Diğer grupta listeden ayrılanlar çok olmuştu çünkü
O sorun degil zaten her turlu karin doyar da ev isini kim yapacakBoşver dışarda ye
Kız okunmaz diyon okunur diyon ne diyon senAynen oyle katiliyorum bencede okunmaz..... turkcesinden okuyabilinir sonucta turkcesi bosuna yazilmamis
İnşallah canım okunursa etiketlerim seni inşallahKızlar Tefriciye okursaniz bende katılmak isterim
Teşekkür ederim canım benim Rabbim dualarımızı kabul etsin insAllahİnşallah canım okunursa etiketlerim seni inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?