- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.361
Canım keşke hiç olmadı okudum okumadım yazsaydın. Dün girince. Şimdi karışıklık olduArkadaşlar ben fazla girmiyorum ama liste elimde zaten kimsenin hakkına giripte okumamazlık yapmam ben okuyorum evet bildirim yapmadım kusura bakmayın sıradaki arkadaşın duasını aldım yarın bitiririm giremeyip bildirim yapamazsamda okundu diye yazarsınız
Canım bana da okudun muKusura bakmayın bildirim yapamadım okudum
Yok canım ben okumamıştımCanım keşke hiç olmadı okudum okumadım yazsaydın. Dün girince. Şimdi karışıklık olduSezinto A Ayla 64 B Bademmm388 kızlar arkadaşınki eksik diyip okumuş muydunuz
Okudum Allah kabul etsinCanım bana da okudun mu
Canım arkadaş benimkini okumuş eksiğim yokmuş haber verememiş teşekkür ederim düşüncen içinBademmm388 sen eksiğini okudun mu sana da yardım edeyim
Amin inşallah sağolasınOkudum Allah kabul etsin
Bilemedim ki valla yaaBenSezinto arkadaşıma 150 tane okumuştum ozaman fazla oldu onun ki okunmadı diye ne yapalım şimdi tekrar mı okuyalım haksızlık olmasın
Bence en son herkes bitince ona tekrar okuyalım gönüllüler olarakBenSezinto arkadaşıma 150 tane okumuştum ozaman fazla oldu onun ki okunmadı diye ne yapalım şimdi tekrar mı okuyalım haksızlık olmasın
Nasıl tekrar okuyalım mı canım anlayamadımKalbi eksik olan var mı kızlar.Sezinto canım sana tekrar okuyalım olur mu okumak isteyenlerle
Şimdi gördüm önceki yazışmaları. Ben de okudum fazla okunmuş oldu ozaman . İyice karıştım şimdiKalbi eksik olan var mı kızlar.Sezinto canım sana tekrar okuyalım olur mu okumak isteyenlerle
Arkadaşım dazl Girmiyorum diyosun gürdiğinde de bişey yazmıyosun. Böyle sayısı belli dualarda niyetlenen tarihe kadar okunup sayının şaşmaması gerek. Sen siteye girdiğin halde hiç bişey yazmadın ki biz nerden bilelim okuduğunu .Keşke geçen gece girdiğinde de yazsaydın. benim için tamamladın mı başlamadıysan hiç okuma . Bi arkadaşla sana düşen payı bölüştük zaten. Artık bu mesajımı da ne zaman görürsün Allah bilirArkadaşlar ben fazla girmiyorum ama liste elimde zaten kimsenin hakkına giripte okumamazlık yapmam ben okuyorum evet bildirim yapmadım kusura bakmayın sıradaki arkadaşın duasını aldım yarın bitiririm giremeyip bildirim yapamazsamda okundu diye yazarsınız
Onun için canım. Liste bitiminde sana tekrar niyetlenelimŞimdi gördüm önceki yazışmaları. Ben de okudum fazla okunmuş oldu ozaman . İyice karıştım şimdi
Olur canım valla şimdi kimsenin sırasına ellemiyelim de liste bitiminde okumak isteyenlerle okursak çok sevinirimOnun için canım. Liste bitiminde sana tekrar niyetlenelim
Bence de öyle senin de içine sinmiş olur hem liste bitsin son kişi seni okuyalımOlur canım valla şimdi kimsenin sırasına ellemiyelim de liste bitiminde okumak isteyenlerle okursak çok sevinirim
Ben şahmeran duasını uygulamıştım ve gücüne inanırım. Siz de yaptınız mı ? Nasıl oldu sonuçlar? Bu dua hakkında tecrübesi olanlar varsa nolur yazsınlar? Gene bu duayı okuyup okumama konusj da kararsızım çünkü.. bikaç şey okudum internetten, biraz endişe ettim . Ondan soruyorumOldurmuşlar.
Bizler okuduk bekliyoruz canım bakalım Allahım kabul eder inşallahBen şahmeran duasını uygulamıştım ve gücüne inanırım. Siz de yaptınız mı ? Nasıl oldu sonuçlar? Bu dua hakkında tecrübesi olanlar varsa nolur yazsınlar? Gene bu duayı okuyup okumama konusj da kararsızım çünkü.. bikaç şey okudum internetten, biraz endişe ettim . Ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?