- 22 Nisan 2019
- 792
- 1.110
- 28
- 35
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.401
Bişey sorucam bana okuyabildin mi .Okudum Allah kabul etsin
Aylin yazacaktım otomatik değiştirmişAyşin kardeşine okudum Allah tez zamanda dualarımızı kabul etsin inşallah.
hep sona kalıyorum kusura bakmayın kızlar, yetiştireceğim inşallah öğlene kadar.
Estagfurullah canım. Olmadı biz yeni kişiye geçeriz sen bitirirsin olur muhep sona kalıyorum kusura bakmayın kızlar, yetiştireceğim inşallah öğlene kadar.
olur tabi canımEstagfurullah canım. Olmadı biz yeni kişiye geçeriz sen bitirirsin olur mu
100 taneyi okudum ben cnmSağol canım
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin ... tek duam buOcalh canım sıra sendr. Duanı paylaşır mısın. Namazını kılınca haber ver başlayalım
Canım şimdi kılsanda haber versen öğleye kadar ben bitirirdim.Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin ... tek duam buoglen namazimin arkasından kilarim insallah namazimi haber ederim
Sadece bir kişi kaldı oda okuyacağını söyledi canım. Vakit kaybetmeyelim diye sana geçelim dedikAylin arkadaşımızın duasını herkes okudu bitirdi mi
Canım ismini söyleyecek misinAylin arkadaşımızın duasını herkes okudu bitirdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?