- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.661
Allah razı olsun hakkını helal et canımTuğçe kardeşim duanı341 okudum Allah kabul etsin inşallah.
Başınız sağolsun allah sabır versinBenim duamı paylaşın okuyacak halim yok,babam vefat etti,hakkınızı helal edin
başınız sağolsun canımBenim duamı paylaşın okuyacak halim yok,babam vefat etti,hakkınızı helal edin
Tamam canım. Rabbim sabır verain. Başın sağolsunBenim duamı paylaşın okuyacak halim yok,babam vefat etti,hakkınızı helal edin
Allah rahmet eylesin kardeşim.Benim duamı paylaşın okuyacak halim yok,babam vefat etti,hakkınızı helal edin
Başın sağ olsun canım Allah sabır versinBenim duamı paylaşın okuyacak halim yok,babam vefat etti,hakkınızı helal edin
Tuğçe kardeşime 50 tane okudum.Dreamy07 yerine 50 tane okurum.
100 tanr mi okudun yani kuzum. Kalan hesabı yapalım karışmasın. Kalan 241Tuğçe kardeşime 50 tane okudum.
50 tane okudum100 tanr mi okudun yani kuzum. Kalan hesabı yapalım karışmasın. Kalan 241
Herkes kendi sayısını okusun bence. Kalan hesabıyla en son tamamlayalım. Şimdi dağıtma canım karışmasınKalan 291
Yok kuzum dağıtmıyorum. Kedimedi okuduya ondan düştümHerkes kendi sayısını okusun bence. Kalan hesabıyla en son tamamlayalım. Şimdi dağıtma canım karışmasın
Canım benim başın sağolsun çok üzüldümBenim duamı paylaşın okuyacak halim yok,babam vefat etti,hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?