- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.701
Tamam canım öyle yapacağız zatenİsmim İrem,
Allah'ın izni ile en kısa sürede hamile kalıp, sağlıklı bir hamilelik geçirerek bebeğimi sağlıkla kucağıma alabileyim. Rabbimin saliha kullarından hayırlı, sağlıklı, örnek bir müslüman olarak yetiştirebileceğim bir kız evlâd gönlümden geçiriyorum. Duâlarıma amin diyen tüm kardeşleriminde en kısa sürede muradlarına kavuşmalarını diliyorum
K KurkmantoluS
Canım namazımı kıldığımda başlasak olur mu? Kılar kılmaz haber veririm
Allah razı olsun canım. Ben biraz yoğunum malesef okuyamadım. Hakkınızı helal edin. Sıradaki arkadaşımızın namazını bekliyoruz inşallahKalan 50 yi de aldım
İnşallah canım Allah razı olsunNamazımı kıldım canım ben,
Şimdiden okuyacak arkadaşlardan Allah razı olsun, ayırdıkları vâkit için, yordukları dilleri için Allah bin kere Razı olsun inşallah. Benimle birlikte okuyan tüm arkadaşlarında duâları kabul olur inşallah
K KurkmantoluS
Canım siz okuyun ,acım dinmez hayatım bitti benim dünyam yıkıldı, umarım bende yakında gocerim bu dünyadan, hakkını herkes helal etsin siz okuyun, benim nefes almaya bile gücüm yok, gücü geçtim isteğim de yokKızlar başlayalım.dreamy07 canım okuyamazsan yine birlikte okumaya çalışırız sen haber ver. İnşallah acın birazda olsa dinmiştir.
Niye böyle konuşuyorsun ki evlatların var onları düşünmen lazım acın büyük anlıyorum ben de yaşadım 17 yaşımda hemde yinede böyle düşünmedim Allah sabır veriyo merak etme zaman la acıya alışıyorsun. Ama lütfen böyle şeyler konuşma sabır çekCanım siz okuyun ,acım dinmez hayatım bitti benim dünyam yıkıldı, umarım bende yakında gocerim bu dünyadan, hakkını herkes helal etsin siz okuyun, benim nefes almaya bile gücüm yok, gücü geçtim isteğim de yok( çocuklarım olmasa atlardim bı yerden, Allah'ım inşallah azraili yakında bana gönderir en büyük dileğim bu artık.
Yok sabır gelmiyorNiye böyle konuşuyorsun ki evlatların var onları düşünmen lazım acın büyük anlıyorum ben de yaşadım 17 yaşımda hemde yinede böyle düşünmedim Allah sabır veriyo merak etme zaman la acıya alışıyorsun. Ama lütfen böyle şeyler konuşma sabır çek
Kuzum niye öyle diyorsun. Ölüm Allahın emri. Bizler inançlı insanlarız öyle söyleme lütfen. Hepimiz bi gün göçüp gideceğiz bu dünyadan, önemli olan imtihanımızı layıkı ile verebilmek. Bu da senin sınavındır öyle söyleme lütfen bide bebeğin olacak yakında ona da yazık değil mi. Sen bide kaç yaşındasın aklın başında o minik savunmasız güçsüz olacak. Zorluklarla baş edebilecek durumda değil. Ona sağlıklı dinç dayanıklı bir anne lazımCanım siz okuyun ,acım dinmez hayatım bitti benim dünyam yıkıldı, umarım bende yakında gocerim bu dünyadan, hakkını herkes helal etsin siz okuyun, benim nefes almaya bile gücüm yok, gücü geçtim isteğim de yok( çocuklarım olmasa atlardim bı yerden, Allah'ım inşallah azraili yakında bana gönderir en büyük dileğim bu artık.
Senden de Allah razı olsun canım hekal olsun ne demekAllah razı olsun canım. Ben biraz yoğunum malesef okuyamadım. Hakkınızı helal edin. Sıradaki arkadaşımızın namazını bekliyoruz inşallah
Başın sağolsun canım lütfen böyle isyan etme hepimizin göçüp gideceği yer orası şuan acın büyük o yüzden böyle konuşuyorsun ama ilerde bunları dediğine çok pişman olucaksın yapma herşey AllahtanCanım siz okuyun ,acım dinmez hayatım bitti benim dünyam yıkıldı, umarım bende yakında gocerim bu dünyadan, hakkını herkes helal etsin siz okuyun, benim nefes almaya bile gücüm yok, gücü geçtim isteğim de yok( çocuklarım olmasa atlardim bı yerden, Allah'ım inşallah azraili yakında bana gönderir en büyük dileğim bu artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?