- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.881
Ben galiba yeni listede olmayacağım canımYapayım yapmasına da sona geldik zaten listenin. Bayrama kadar ben yardımcı olayım sana ben devam ettireyim tabi ama yeni listede sorumluluk sende K KurkmantoluS
Hmm. Ben de ağustosu boş geçmeyi düşünüyordum. Tatil falan olacak ta yaz dönemini kapatalım sonra Eylül gibi tekrar listelere devan ederim diye düşünüyordumBen galiba yeni listede olmayacağım canımo yüzden sen devam eder misin dedim ❤
Bende canım ehliyet sınavım varda biraz ona yoğunlaşmak istiyorum. Aslına bakarsan çok etkilemiyor ama yine de biraz ara vermek istiyorumHmm. Ben de ağustosu boş geçmeyi düşünüyordum. Tatil falan olacak ta yaz dönemini kapatalım sonra Eylül gibi tekrar listelere devan ederim diye düşünüyordum
Ozaman şöyle yaparız . Yeni listede belirlenecek yeni dua ve kişilerin takinini ben yaparın duaya listesinde eşlik etmesem de. Sen sınavına yoğunlaş canımBende canım ehliyet sınavım varda biraz ona yoğunlaşmak istiyorum. Aslına bakarsan çok etkilemiyor ama yine de biraz ara vermek istiyorum
Olur kuzum bende sınavdan sonra tekrar katılırım inşallahOzaman şöyle yaparız . Yeni listede belirlenecek yeni dua ve kişilerin takinini ben yaparın duaya listesinde eşlik etmesem de. Sen sınavına yoğunlaş canım
akşama anca biter benimAycoregi22 A Ayla 64 Ocalh memurhanim O Orkidem kızlar ne durumdayız. Yarın sabah son kişi olarak bana geçelim diyorum ama bitebilcek mi bugün
Canım senin duanı aldım Allah kabul etsin yarına kadar biteeOzaman bu gece ye kadar bitirelim arkadaşlar. Ben de namazımı kılayım. Okumak isteyenler için duamı paylaşayım . Bitirelim listeyi. Yeni dua önerilerinde bulunuruz bayram bitiminde de yeni listeye başlarız
Canım ben daha namazımı kılmadım duamı paylaşmadım sayıyı vermedim. nasıl okuyacaksın. Lütfen bekler misin. Yatsı namazına kadar şerife arkadaşımızın duasını bitirelim gece paylaşırım duamı. Biraz daha bekle lütfen 5 528mucizemmmCanım senin duanı aldım Allah kabul etsin yarına kadar bitee
Ben de takip ediyorum , maaselef siteye de girmiyor canımArkadaşlarAycoregi22 tanıyanınız var mı. Geçen hafta Çarşamba’dan beri girmemiş. O Orkidem in duasını tamamladı mı onu bile yazmadı.şahsen tanıyanınız var mı aranızda
Tamam canım bekliyorum şimdi başlıcaktım okumaya iyiki yazmışsınCanım ben daha namazımı kılmadım duamı paylaşmadım sayıyı vermedim. nasıl okuyacaksın. Lütfen bekler misin. Yatsı namazına kadar şerife arkadaşımızın duasını bitirelim gece paylaşırım duamı. Biraz daha bekle lütfen 5 528mucizemmm
Bitirdim allah kabul etsin inşallahAycoregi22 A Ayla 64 Ocalh memurhanim O Orkidem kızlar ne durumdayız. Yarın sabah son kişi olarak bana geçelim diyorum ama bitebilcek mi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?