- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.841
Rabbim ya Şafi ismi hürmetine şifa versin inşaallah bütün dualarımız kabul olur rabbim tez vakitte şifasını verip güzel bir mucizeyle de sonuçlandırsınn duanı aldım rabbim kabul eylesinKızlar bende namazımı kıldım. Okumak isteyen başlayabilir. Duam tez vakitte hastalığımdan kurtulup, yine tez vakitte hayırlı sağlıklı güzel huylu güzel yüzlü güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin Rabbim. Allah hepimizden razı olsun
Adını unuttumKızlar bende namazımı kıldım. Okumak isteyen başlayabilir. Duam tez vakitte hastalığımdan kurtulup, yine tez vakitte hayırlı sağlıklı güzel huylu güzel yüzlü güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin Rabbim. Allah hepimizden razı olsun
Okudum yazmıştım canımOkudum rabbim kabul etsin inşallah
bitirdim ben
Canım İsmini yazmamışsın.Kızlar bende namazımı kıldım. Okumak isteyen başlayabilir. Duam tez vakitte hastalığımdan kurtulup, yine tez vakitte hayırlı sağlıklı güzel huylu güzel yüzlü güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin Rabbim. Allah hepimizden razı olsun
Kızlar Kurkmantolumadonna arkadaşımızın ismini bilen var mı?duasına başlayamıyorum.Canım İsmini yazmamışsın.
Canım ismi şerife. Üşenmedim geçmiş sayfaları taradım önceki dualarından buldum isminiKızlar Kurkmantolumadonna arkadaşımızın ismini bilen var mı?duasına başlayamıyorum.
Teşekkürler canım.Canım ismi şerife. Üşenmedim geçmiş sayfaları taradım önceki dualarından buldum ismini
Canım sen takipedebildinmi sana okumayan kaldımı.Kendim için okudum, Rabbim kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?