- 1 Mayıs 2019
- 702
- 702
- 103
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.941
Tabi ki ekleriz. Bayramdan sonra yeni listeye başlanacak ama tefriciye herkesi zorladı sanırım başka dua belirlenip başka dua okunacakYeni liste olursa bende katılabilir miyim önümüzdeki ay transfer olacak bol bol dua edip dua almak istiyorum
Canım ben daha kendi payımı bitiremedimKızlar kendi payını okuyup kalan sayıma yardım etmek isteyenler var mı acaba. Eğer sizi yormayacaksa ? Ben okumaya devam ediyorum ama yarından sonra bayram telaşı başlayacak benim de şehir dışından misafirlerim geldi. Bu gece bu listeyi tamamen kapatıp yeni listenin duasını ve kişi sayısını belirlemeye geçelim diyorum
Kalan: 582
Canım benim Allah razı olsun sen kendi payını oku şimdilikCanım ben daha kendi payımı bitiremedim
Tamam canım ben düşüyorum sayımdan. Eğer bitiremezsen okuduğun kadarını yazarsın200 aldım canım bitirirsem alırım yine kalan olursaSezinto
Tamm canımTamam canım ben düşüyorum sayımdan. Eğer bitiremezsen okuduğun kadarını yazarsın
Anladım kuzumCanım benim Allah razı olsun sen kendi payını oku şimdilikKendi payını bitirip müsait olanlardan yardım istiyorum canım. Biliyorum herkesin telaşı var bayram öncesi . Okuyabilen olursa diye yazdım. Ben hala okumaya devam ediyorum zaten . Sık sık bakıcam sayı şaşmasın.
Kendi payımdan Kalan: 190 adet. Eğer okumak isteyen olursa fazla alınmasın diye kendi payımdan kalan sayıyı güncelledim arkadaşlar.Kızlar kendi payını okuyup kalan sayıma yardım etmek isteyenler var mı acaba. Eğer sizi yormayacaksa ? Ben okumaya devam ediyorum ama yarından sonra bayram telaşı başlayacak benim de şehir dışından misafirlerim geldi. Bu gece bu listeyi tamamen kapatıp yeni listenin duasını ve kişi sayısını belirlemeye geçelim diyorum
Kalan: 582
Bitiremem ya daha 150 okudumB Bademmm388Ocalh memurhanim K KurkmantoluS O Orkidem
Kızlar ne durumdasınız. Biter mi bu geceye kadar ?
Canım sabaha bitirmiş olurum haber veririmB Bademmm388Ocalh memurhanim K KurkmantoluS O Orkidem
Kuzu valla dişim çekildi de biraz ağrım var 130 tane okudum dahaB Bademmm388Ocalh memurhanim K KurkmantoluS O Orkidem
Geçmiş olsun canımKuzu valla dişim çekildi de biraz ağrım var 130 tane okudum daha
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?