- 1 Mayıs 2019
- 702
- 702
- 103
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.961
Geçmiş olsun canım. Yardım edebilirim istersen okumanaKuzu valla dişim çekildi de biraz ağrım var 130 tane okudum daha
Valla canım hakkını helal et. Bak uyu uyan uyu uyan bu saat oldu hala ağrıyor. Davul gibi de şişti suratım. Yarın okumaya çalışcam ben Allah razı olsun. Yine zorlanırsam söylerim sanaGeçmiş olsun canım. Yardım edebilirim istersen okumana
Kim için okumuştun canım sen.100 tane daha okudum canım Allah kabul etsin
5 528mucizemmm 100 taneyi K KurkmantoluS payı için mi okumuştunValla canım hakkını helal et. Bak uyu uyan uyu uyan bu saat oldu hala ağrıyor. Davul gibi de şişti suratım. Yarın okumaya çalışcam ben Allah razı olsun. Yine zorlanırsam söylerim sana ❤
Evet canım
Evet canım
Yaa kızlar Allah ne muradınız varsa versin. Çok teşekkür ederim. İnşallah kalan 100 ü okuyacağım bugün. Hemen haber ederimEvet canım
Helal olsun canım benim ne demek. Rabbim Şafi ismiyle şifa versinValla canım hakkını helal et. Bak uyu uyan uyu uyan bu saat oldu hala ağrıyor. Davul gibi de şişti suratım. Yarın okumaya çalışcam ben Allah razı olsun. Yine zorlanırsam söylerim sana ❤
Allah razı olsun kuzum. Yüzüm çok şişti bu normal midir. Bilgin var mıHelal olsun canım benim ne demek. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahAllah razı olsun kuzum. Yüzüm çok şişti bu normal midir. Bilgin var mı
Sağol bebeğim teşekkür ederimGeçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Evet canım. Ebru arkadaşımız seni ekleyecek. AklımdaydınYeni dualara bayramdan sonra mı gececegiz aekadaşlar
Tmm teşekkürler takipteyim herkese iyi bayramlarEvet canım. Ebru arkadaşımız seni ekleyecek. Aklımdaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?