💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

Kızlar ben çalışıyorum çalışma saatlerim günün tamamını kapsıyorı lütfen kısa bi dua olsun yoksa katılamayabilirim

:KK200: DUA LİSTEMİZ :KK200:

💙💙OKUNUCAK DUAMIZ💙
Bismillahirrahamnirrahim

"Allahümme innî es'elüke yâ âlimel hafiyye, ve yâ men-is-semâu bikudretihi mebniyye, ve yâ men-il-erdu biizzetihi mudhıyye, ve yâ men-iş-şemsü vel-kameru binûri celâlihi müşrika ve mudıyye ve yâ mukbilen alâ külli nefsin mü'minetin zekiyye ve yâ müsekkine ra'b-el-hâifîne ve ehl-et-takıyye, yâ men havaicul-halki indehü makdıyye, yâ men necâ Yûsüfe min rıkk-il-ubûdiyye, yâ men leyse lehü bevvâbün yûnâdî velâ sâhibun yağşa ve lâ vezîrun yu'tî ve lâ gayruhu rabbün yud'a ve lâ yezdadu alâ kesretil-havaici illâ keremen ve cûden ve sallallahu alâ Muhammedin ve âlihi ve a'tini süâli inneke alâ külli şey'in kadîr."

Her birimiz için 💙1111💙 tane okunacak
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söylüyoruz

1. 5 528mucizemmm
2. yalutserkan yalutserkan
3. B Bademmm388
4. Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir
5. begonvil1985 begonvil1985
6. @sendenbanakalan
7. @cuel
KİŞİ BAŞINA 158 ADET SADECE DUA SAHİBİ 163 ADET OKUNUYOR

Cuel Cuel

Son düzenleme:
:KK200: DUA LİSTEMİZ :KK200:

💙💙OKUNUCAK DUAMIZ💙
Bismillahirrahamnirrahim

"Allahümme innî es'elüke yâ âlimel hafiyye, ve yâ men-is-semâu bikudretihi mebniyye, ve yâ men-il-erdu biizzetihi mudhıyye, ve yâ men-iş-şemsü vel-kameru binûri celâlihi müşrika ve mudıyye ve yâ mukbilen alâ külli nefsin mü'minetin zekiyye ve yâ müsekkine ra'b-el-hâifîne ve ehl-et-takıyye, yâ men havaicul-halki indehü makdıyye, yâ men necâ Yûsüfe min rıkk-il-ubûdiyye, yâ men leyse lehü bevvâbün yûnâdî velâ sâhibun yağşa ve lâ vezîrun yu'tî ve lâ gayruhu rabbün yud'a ve lâ yezdadu alâ kesretil-havaici illâ keremen ve cûden ve sallallahu alâ Muhammedin ve âlihi ve a'tini süâli inneke alâ külli şey'in kadîr."

Her birimiz için 💙1111💙 tane okunacak
Kişi başına ♥100♥ tane düşüyor birde duasını okuduğumuz kişinin niyetini söylüyoruz

1. 5 528mucizemmm
2. yalutserkan yalutserkan
3. B Bademmm388
4. Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir
5. begonvil1985 begonvil1985
6. @sendenbanakalan
7. @cuel
KİŞİ BAŞINA 158 ADET SADECE DUA SAHİBİ 163 ADET OKUNUYOR

Cuel Cuel
Başlayalım mı kızlar hepinizden onay bekliyorum

Back
X