P Pinky9 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ekim 2009 560 149 323 4 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Pinky9 #1 Kızlar çok sevdiğim 2 bluzuma birden eyeliner damlattım Gazlı kalem gibi eyelinerlar oluyo ya o ucuna gelsin diye kalemi sallarken her yer eyeliner oldu Kaç kez yıkadım leke hafifliyor ama geçmiyor bi türlü, napıcam nasıl geçer bu leke
Kızlar çok sevdiğim 2 bluzuma birden eyeliner damlattım Gazlı kalem gibi eyelinerlar oluyo ya o ucuna gelsin diye kalemi sallarken her yer eyeliner oldu Kaç kez yıkadım leke hafifliyor ama geçmiyor bi türlü, napıcam nasıl geçer bu leke
maylins Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2015 2.220 4.115 133 4 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Pinky9 #2 Bulaşık deterjanı dökün lekenin üstüne makinaya atın. Birde bunu deneyin ben çok faydasını gördüm
littlecoffeedoc Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2016 2.290 6.348 158 4 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Pinky9 #3 O göz makyajı temizleyiciyle silseniz saçma mı olur sonuçta o çözüyor ya onu bilemedim
P Pinky9 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ekim 2009 560 149 323 4 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Pinky9 #4 maylins .!.: Bulaşık deterjanı dökün lekenin üstüne makinaya atın. Birde bunu deneyin ben çok faydasını gördüm Genişletmek için tıkla... prili direk damlatıp makineye öyle mi atayım yoksa prille yıkayım mı önce? yeşil yeşil iz kalmaz demi?
maylins .!.: Bulaşık deterjanı dökün lekenin üstüne makinaya atın. Birde bunu deneyin ben çok faydasını gördüm Genişletmek için tıkla... prili direk damlatıp makineye öyle mi atayım yoksa prille yıkayım mı önce? yeşil yeşil iz kalmaz demi?
P Pinky9 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ekim 2009 560 149 323 4 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Pinky9 #5 Dersaadet_ .!.: O göz makyajı temizleyiciyle silseniz saçma mı olur sonuçta o çözüyor ya onu bilemedim Genişletmek için tıkla... Aynı mantıkla düşünüp göz makyajı temizleyicisyle baya bi uğraştım ama çıkmadı
Dersaadet_ .!.: O göz makyajı temizleyiciyle silseniz saçma mı olur sonuçta o çözüyor ya onu bilemedim Genişletmek için tıkla... Aynı mantıkla düşünüp göz makyajı temizleyicisyle baya bi uğraştım ama çıkmadı
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 58.889 224.985 1.223 53 4 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Pinky9 #6 Bir Derdim Var bölümüne uygun olmayan konular kapatılmakta ve konu sahibesi uyarı almaktadır. Lütfen konuları uygun bölümlere açınız Hiçbir Başlığa Uymayan Yazılar, Faydalı Bilgiler gibi.
Bir Derdim Var bölümüne uygun olmayan konular kapatılmakta ve konu sahibesi uyarı almaktadır. Lütfen konuları uygun bölümlere açınız Hiçbir Başlığa Uymayan Yazılar, Faydalı Bilgiler gibi.