Topiğin hayırlı olsun canm :) ben de blw ile başlamak istiyorum ama kız çocuk olunca 7 aydan önce oturtulması önerilmiyor bu durumda nasıl başlamalıyım bilmiyorum :/ bu arada kızım 5 buçuk aylık şuanda..
valla ben öyle duydum canım o yüzden kucağıma yaslamak dışında oturtma gibi bi girişimde bulunmadım..6. ayda hala oturmuyor olursa öncelikle buzluktaki sütlerimle muhallebi yedirerek başlayıp oturmaya başlayınca blw yapabilirim kafam çok karışık..Been duymadım kozların 7. aydan önce oturtulmasının önerilmediğini. Şimdi çocuklar çok aceleci arkadaşımın 5 aylık kızı oturmak istiyor dr onay verdi bumbo koltuk aldılar. Popişi aşağıda kaldığı için bu koltuk bebiş için sağlıklıymış.
valla ben öyle duydum canım o yüzden kucağıma yaslamak dışında oturtma gibi bi girişimde bulunmadım..6. ayda hala oturmuyor olursa öncelikle buzluktaki sütlerimle muhallebi yedirerek başlayıp oturmaya başlayınca blw yapabilirim kafam çok karışık..
ya da şey yapılabilir kucağımızda tutarken verebiliriz eline sebzeleri filan.. çok mu yorucu olur ki?Evet bu oturma meselesi sıkıntı. Bunu bilmediğim için ben 6. ayda blw ile başlamayı düşünmüştüm. Bir çıkış yolu düşünmeli
:)) bize yorulmak yasak bacım. Sonra da dökülenleri temizleyip bebeleri yıkıcaz saçı başı yemek oldu diye. Hava güzel olaydı da balkonda yapaydık.
benimki erkek gerçi ama doktorum 5 aylıkken destekli oturtmaya başlayın dedi. 6. ayında tamamen kendi oturması gerekiyormuş. sırt kaslarının alışması lazım dedi.Topiğin hayırlı olsun canm :) ben de blw ile başlamak istiyorum ama kız çocuk olunca 7 aydan önce oturtulması önerilmiyor bu durumda nasıl başlamalıyım bilmiyorum :/ bu arada kızım 5 buçuk aylık şuanda..
canım ya bende tam onu düşünüyordum. pirinç unundan muhallebi yazmış benim doktorum. nasılsa sağdığım sütler var boşuna mamadan yapmayayım dedim ama annem kabul etmedi. anne sütü kaynatılmazmış ona göre. pirinç ununun da pişmesi lazımmış. doğru mu bu canım? sen nasıl yapacaksın o şekilde muhallebiyi?valla ben öyle duydum canım o yüzden kucağıma yaslamak dışında oturtma gibi bi girişimde bulunmadım..6. ayda hala oturmuyor olursa öncelikle buzluktaki sütlerimle muhallebi yedirerek başlayıp oturmaya başlayınca blw yapabilirim kafam çok karışık..
Şey yazıyo canm blw de elma vermeyin yanlışlıkla koparıp yutabilir yazıyor Allah korusun takılır boğazına çok yumuşak olmasın dikkat et.salatalık ben vermiştim hoşuna gitmişti :)Ben de yavaş yavaş tadımlara bailamayı düşünüyorum. Bi elma kesip vericem 2 dakika onu yalasın. Bi salatalık diye düşündüm. Bir havuç verebilirim. Ama sadece yalaması için.
Şey yazıyo canm blw de elma vermeyin yanlışlıkla koparıp yutabilir yazıyor Allah korusun takılır boğazına çok yumuşak olmasın dikkat et.salatalık ben vermiştim hoşuna gitmişti :)
İyi olur canm gözünü ayırma aman :) biz de aldık videoya bugün ilk tadımını yaparken inşallah her tadımda video çekeriz hepsi çok kıymetli anlar :))Canım karşısında durup 2 dakika vericem koparmaya fırsat vermem sadece yalatırım. Hatta vifeoya alıcam hatıra olarak. Teşekkürler uyarın için.
İyi olur canm gözünü ayırma aman :) biz de aldık videoya bugün ilk tadımını yaparken inşallah her tadımda video çekeriz hepsi çok kıymetli anlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?