OLay.böylesen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi
Benı bılenler bılıyor 2 ay once bırıyle gorusuyodum arabada bosalmıstı sızde kızmıstınız bu olaydan sonra bır kadın benım ıcın kızla konusun netlestırın demıs benı cagırdı gıttım bu sefer ısı resmıyete dokelım dedı oturup konusalım dedım bn emın degılım cınku ertesı gun ıletısım kurmadı bnle aradım bnde bnle ılerıyı goremıyomuş bnde senın tutarsız tavrından sıkıldım dedım atıstık o.gunden sonra asla ısım olmaz agır bır kelıme kullandı denk gelınce ıncelıyor benı gecen gelmış mıdemı sordu yapabılcegım bısey var mı dedı yok sagol dedım boyle tuhaf tuhaf göz teması boyle bırını.nasıl sevdım gelecek goremıcek kadar gorusmedım bıle
Yok gorusmuyorum artık akıllandım aynı ısyerındeyız denk gelınce konusuyor.bakıyorSen hala o adamla görüşüyor musun ?
Hiç mi kendine saygın yok.
Olay bılımıyor.ztn detaya gırmedım cok rahatsuz oluyosan da sen bılırsunyaşınızı bilmiyorum ama bir abla tavsiyesi olarak, önce kendini gelistirmek için birşeyler yapsan, bol bol kitap okusan mesela. Yazdıklarına baktım da öyle bir dil ki 2 3 kere okuyunca bile anlaşılmıyor. Bırak erkek işlerini kendini yetistirmeye çalış
Evlılıp degıl flort edıyodum karıstırdın galıbaNormal şartlarda dalga geçtiğini düşünürdüm ama ben senin kim olduğunu tahmin ediyorum. Yazım şeklin bana bir üyeyi hatirlatiyor. Durup durup aynı soruya defalarca cevap vermem falan ikiz olsaniz bu kadar benzerdiniz. Sen evlenirken de sana çok dil dokmustuk hatırlarsan. Hiçbirimizi sallamamistin.
Evlılıp degıl flort edıyodum karıstırdın galıba
Evet bosanalı baya oldu benımYok karistirmadim. Önceki konunda neden bosandigini sana sormuştum ama cevap vermemiştin. Sen belediyede çalışıyorsun değil mi?
Kımseyle gorustugum kadın netlestırın demıs onun hatrına cafeteryaya ındım 3 ay onceydı ılerıyı.goremıyorum dıyen bırıyle gorusmem bunu bnm demem lazımDaha önce açtığın konuda aynı böyleydi. Benim işim olmaz ,o bakıp duruyor. Ben konuşmuyorum diyordun. Yine görüşmüş, yine kendini aşağılatmışsın. Asla akıllanmıyorsun. O yüzden ne desek boş.
Klavyemde sorun var ondan dolayı sorun oluyor koca meraklısı degılım.bndeyaşınızı bilmiyorum ama bir abla tavsiyesi olarak, önce kendini gelistirmek için birşeyler yapsan, bol bol kitap okusan mesela. Yazdıklarına baktım da öyle bir dil ki 2 3 kere okuyunca bile anlaşılmıyor. Bırak erkek işlerini kendini yetistirmeye çalış
O iş bıttı artık kemdımı tutabılıyorumYani? Nasıl "olduralim" diye mi akıl verelim, bazen hiç uğraşmaya değmiyor ya, sen değersiz olmak istiyorsan buyur ol kime ne, biraz daha bakışın da dramatik bı aşk hikayesi çıkar kesin.
Kim kız o?Normal şartlarda dalga geçtiğini düşünürdüm ama ben senin kim olduğunu tahmin ediyorum. Yazım şeklin bana bir üyeyi hatirlatiyor. Durup durup aynı soruya defalarca cevap vermem falan ikiz olsaniz bu kadar benzerdiniz. Sen evlenirken de sana çok dil dokmustuk hatırlarsan. Hiçbirimizi sallamamistin.
Kim kız o?
Biraz detay ver bakarız.Nickini hatirlamiyorum Katip.
Biraz detay ver bakarız.