• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bn bısey beklemıyorum artık bıttı amaç ne

Evlenmeden önceki sevgilisi tenhalarda buluşmak istiyordu bununla ilgili konu açıyordu. Uykudan yeni uyanmış bilinci yerinde değil gibi tekrar tekrar aynı yazıyı alintilayip cevap yazıyordu. Yazım şekli aynı böyleydi. Sonra evlendi ikisi de para pul hesabını çok sevdikleri için hızlıca boşandılar.
Rockavril.

Normal şartlarda dalga geçtiğini düşünürdüm ama ben senin kim olduğunu tahmin ediyorum. Yazım şeklin bana bir üyeyi hatirlatiyor. Durup durup aynı soruya defalarca cevap vermem falan ikiz olsaniz bu kadar benzerdiniz. Sen evlenirken de sana çok dil dokmustuk hatırlarsan. Hiçbirimizi sallamamistin.
Ay aynı dil tek düze yazım ama o başlıkta konuyu yazardı. Evli yani şimdi arabda böyle bişey yapar mı?

Daha önce açtığın konuda aynı böyleydi. Benim işim olmaz ,o bakıp duruyor. Ben konuşmuyorum diyordun. Yine görüşmüş, yine kendini aşağılatmışsın. Asla akıllanmıyorsun. O yüzden ne desek boş.
Gorustugum fln yok bn cızgımı cektım

Ay aynı dil tek düze yazım ama o başlıkta konuyu yazardı. Evli yani şimdi arabda böyle bişey yapar mı?
Tanıyan çıkmasın diye başlığa konu yazmayı bırakmıştır. Boşanmıştı o.

Yok evli değil boşandı. Bu adamla evlenecek ama adam yanaşmıyor. Geçenlerde adam işi ciddilestirelim falan demisti sonra yine ortadan kaybolmustu konu sahibi baya bozulmuştu. Evlenmek çok önemli kim olduğunun önemi yok. Bir de arabada böyle şeyler yapınca hiç unutulmuyor demek ki. Unutulacak gibi değil ki. Şimdi bu adamı sevmesin kimi sevsin?

Benı bılenler bılıyor 2 ay once bırıyle gorusuyodum arabada bosalmıstı sızde kızmıstınız bu olaydan sonra bır kadın benım ıcın kızla konusun netlestırın demıs benı cagırdı gıttım bu sefer ısı resmıyete dokelım dedı oturup konusalım dedım bn emın degılım cınku ertesı gun ıletısım kurmadı bnle aradım bnde bnle ılerıyı goremıyomuş bnde senın tutarsız tavrından sıkıldım dedım atıstık o.gunden sonra asla ısım olmaz agır bır kelıme kullandı denk gelınce ıncelıyor benı gecen gelmış mıdemı sordu yapabılcegım bısey var mı dedı yok sagol dedım boyle tuhaf tuhaf göz teması boyle bırını.nasıl sevdım gelecek goremıcek kadar gorusmedım bıle
Bu kadar bozuk anlatım da basari

Ya zorunlu alan diyorum ben ama o değilmis demi🫣 diğer denilen kişiyi ben tanımıyorum sanırım.
Yok zorunlu geri dondu en son hamileydi. Bosanma yok onda.

Bence rockavril de degil. Bunun bilissel becerileri avrilden daha dusuk.

Ya zorunlu alan diyorum ben ama o değilmis demi🫣 diğer denilen kişiyi ben tanımıyorum sanırım.
Bunun evlenmeden önce de böyle bi herif vardı hayatında, aklı fikri segzdi. Aynı adam bence.

Sen o adamdan ayrılmazsın çünkü beğenilmek hoşuna gidiyor.Sadece şunu bil ki adam seni tek bir amaç için kovalıyor. Sen istediğini verince daha çok talibin olacak o işyerinde haberin olsun. Acı ama gerçek malesef.

midesizim diyebilirdin. Bu kişiyle yani bir şeyler yaşamak istiyorsan yaşa ama anlamadım karşılıklı amacınız ne.
Bn bısey yasamak ıstemıyorum sen kendı mıdene bak

Sen o adamdan ayrılmazsın çünkü beğenilmek hoşuna gidiyor.Sadece şunu bil ki adam seni tek bir amaç için kovalıyor. Sen istediğini verince daha çok talibin olacak o işyerinde haberin olsun. Acı ama gerçek malesef.
Onunla muattap olan yok gorusen yok neyın kafası denk gelınce mrb dıyor olay bu

Back
X