• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bn bısey beklemıyorum artık bıttı amaç ne

Sevgili olalım dese koşacaktın, koşarsın da. Ayrıca, o mu karar veriyor ne olacağınıza? O ne derse o mu? Amaç ne? :KK53:
Yoo ne alaka ıstesem 3 ay olmuş yazardım benı ıstemeyenı bn nıye ısteyım

Kımseyle gorustugum kadın netlestırın demıs onun hatrına cafeteryaya ındım 3 ay onceydı ılerıyı.goremıyorum dıyen bırıyle gorusmem bunu bnm demem lazım
"Kimseyle görüştüğüm kadın netlestirin demiş" bu cümlenin anlaşılır bir yanı var mı Allah aşkına? Kitap okuyun; noktalama işaretlerini, yazım kurallarını öğrenin. Saçma sapan erkek modellerinin peşinden koşacağınıza kendi peşinizden koşun, kendinizle ilgilenin..

"Kimseyle görüştüğüm kadın netlestirin demiş" bu cümlenin anlaşılır bir yanı var mı Allah aşkına? Kitap okuyun; noktalama işaretlerini, yazım kurallarını öğrenin. Saçma sapan erkek modellerinin peşinden koşacağınıza kendi peşinizden koşun, kendinizle

Cafeteryada tanıdugım kadın vardı onu araya soktum konussada degısen bısey yok takılmalık ılıskı pesınde arkadas

Sevgili olalım dese koşacaktın, koşarsın da. Ayrıca, o mu karar veriyor ne olacağınıza? O ne derse o mu? Amaç ne? :KK53:
O karar verebılır bnde emın degılım ztn

Back
X