- Emoji Skoru
- 738
- Puanlar
- 123
He cnm heYok ya saçtan kolay çıkmıyortavsiye etmem
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He cnm heYok ya saçtan kolay çıkmıyortavsiye etmem
![]()
Yok bn rusca yazıyırumYine kızacaksın bana ama karşı tarafın yazdıklarınızı anladığına emin miyiz?
Evt bıttıBitmiş hali bu kadar yazdırıyor diyorsun.
Türkçe yazmadığın kesin. Türkçe yazsan bu cümle şöyle olurdu:Yok bn rusca yazıyırum
Buna iyilikte yaramıyor @Lyanna MormontHe cnm he
Evt bıttı
Ne bu kardeşim yeni konu için önceden rez.mi yapıyoruzYeni konu ne zaman gelir?
Ne bu kardeşim yeni konu için önceden rez.mi yapıyoruz![]()
Tmm da bunu sormınızdaki amac ne??Yeni konu ne zaman gelir?
Sevgili olalım dese koşacaktın, koşarsın da. Ayrıca, o mu karar veriyor ne olacağınıza? O ne derse o mu? Amaç ne?Adamla gorusmuyorum zaten kendısı arkadas kalalım dedı denk gelırse oda
Yoo ne alaka ıstesem 3 ay olmuş yazardım benı ıstemeyenı bn nıye ısteyımSevgili olalım dese koşacaktın, koşarsın da. Ayrıca, o mu karar veriyor ne olacağınıza? O ne derse o mu? Amaç ne?![]()
Ilerıye goremıyorum deyıp konusuyor bnmleTmm da bunu sormınızdaki amac ne??
Sen yorum yapmaNe bu kardeşim yeni konu için önceden rez.mi yapıyoruz![]()
Niye ya beni sevmiyor musunSen yorum yapma
Dovmedıgın kaldıNiye ya beni sevmiyor musun![]()
"Kimseyle görüştüğüm kadın netlestirin demiş" bu cümlenin anlaşılır bir yanı var mı Allah aşkına? Kitap okuyun; noktalama işaretlerini, yazım kurallarını öğrenin. Saçma sapan erkek modellerinin peşinden koşacağınıza kendi peşinizden koşun, kendinizle ilgilenin..Kımseyle gorustugum kadın netlestırın demıs onun hatrına cafeteryaya ındım 3 ay onceydı ılerıyı.goremıyorum dıyen bırıyle gorusmem bunu bnm demem lazım
"Kimseyle görüştüğüm kadın netlestirin demiş" bu cümlenin anlaşılır bir yanı var mı Allah aşkına? Kitap okuyun; noktalama işaretlerini, yazım kurallarını öğrenin. Saçma sapan erkek modellerinin peşinden koşacağınıza kendi peşinizden koşun, kendinizle
O karar verebılır bnde emın degılım ztnSevgili olalım dese koşacaktın, koşarsın da. Ayrıca, o mu karar veriyor ne olacağınıza? O ne derse o mu? Amaç ne?![]()
Ilerıye goremıyorum deyıp konusuyor bnmle