bn çok kötüyüm.bana yol gösterecek arkadaslara ihtiyacım var...

Canım doğru soyluyorsun da 1.5 yıldır tedavi oluyorum ve sonuç bu bosu boşuna hormon ilacı bosu boşuna menopoza giren kadınların idrari ilan tek şey kilo kıl sivilce saç dokulmesi vs. çok şükür RABBİME daha beter derdim yok ama boşuna onca şeyi yaşamış olmayı öğrenince deliye dönüyor insan
Canım doğru soyluyorsun da 1.5 yıldır tedavi oluyorum ve sonuç bu bosu boşuna hormon ilacı bosu boşuna menopoza giren kadınların idrari ilan tek şey kilo kıl sivilce saç dokulmesi vs. çok şükür RABBİME daha beter derdim yok ama boşuna onca şeyi yaşamış olmayı öğrenince deliye dönüyor insan
Çok ii anlıyorm sizi bende 2,5 yıl tedavi gördüm çift taraflı sarmal çikolata kistim vardı biri 7 biri 8 küsür. Mm de değil, cm üstelik. ilaç,iğne, aşılamalar, açık ameliyat oldum bende biliyrm zorluğunu 20 kilo aldım hareket yasaktı. Neler neler. Dua edip Allah a tevekkülden başka çare yok. Dr lar az konuşuyo zaten o çok sorn değil bencede eşinizden tatlil istememesi garip doğrusu

Bende de pko var sağ da ck var bu 5. dr du diğerleri hiç birşey şöylemeden hiç bir teşhis koymadan verdiler hormon ilacı böyle bilgisiz insanlarla uğraş otur güya dr olacaklar

Ben 5-6 dra gittim biri dışında hepsi doğm kontrl hapı verdi, çikolata kisti bu hapla giderelemeyn bi kistmiş sadece bi dr senn kistin çok büyük ameliyt olmadan hamile kalman çok güç dedi ve açık ameliyat gerekiyr snn kist büyüklüğüne ama bn yapamam senin ali beye gitmeni tavsiye ediyrm dedi. Düşün sadece bir Allah ın kulu insan gibi dinledi derdimi derman olmaya çalıştı grrçekten

Bende de pko var sağ da ck var bu 5. dr du diğerleri hiç birşey şöylemeden hiç bir teşhis koymadan verdiler hormon ilacı böyle bilgisiz insanlarla uğraş otur güya dr olacaklar
Kesinlikle katılıyorum sana. Banada hormon testi yapmadan bi çok ilaç verdiler. Istanbula geldigimde hormon testi yapildi ve prolaktin degerim yuksek cikti. Buda adet gecikmesine neden oluyomus ve hamile kalmayi engelliyomus. Guya doktor olacaklar dediğin gibi

Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim ALLAH hepimizin hayırlısıyla gonlumuzdeki muradi versin daha fazla bekletmeden hayırlı evlatlar versin yavrularumiza iyi anne olmayı nasip etsin sayenizde içime biraz şu serpildi teşekkürler arkadaşlar inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize

papatyasevilir papatyasevilir canim bende ilk gittigimde o yaziyi gordum beynimden vurulmdum sanki ama zamanla alistim ustelik esimdede bendede sorun yok :( simdi yine 9 gun kaldi bekliyorum ama hic umudum kalmadi uzulme elbet Allahim bizide guldurecektir :)

Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim ALLAH hepimizin hayırlısıyla gonlumuzdeki muradi versin daha fazla bekletmeden hayırlı evlatlar versin yavrularumiza iyi anne olmayı nasip etsin sayenizde içime biraz şu serpildi teşekkürler arkadaşlar inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize
Insallah canim benim yeterki su stres olmasin. Stres hepimizi bitiriyo. Sen gönlünü ferah tut.

Ya arkadaşlar ya şu anda çok kötü hissediyorum kendimi yazıları okuyunca birşey fark ettim drum bana kistlerimi eritecek ilaç vermedi arastirdigim kadarıyla ilk önce kisti ortadan kaldırıp sonra yumurta geliştirici vermek ve gebelik için zemin hazırlamak getekliymis ya bana kimse böyle birşey vermedi of ya beynim uyusuyor yani ben o kadar ilacı o kadar eziyeti bosunami çektim ya bu dr nasıl insanlar nedir böyle ya. tahlil yaptı ancak hiç bir zaman sonuçlarından haberim olmadı sormak aklıma gelmedi çünkü muayenede sürekli olumsuz şeyler duyunca dünyam başıma yikiliyordu salak gibi gidip gidip geliyordum ben şimdi ne yapacagim ne edeceğim gelde depresyona girme gelde cildirma gelde saçını başını yolma. şu anda gerçekten kötüyüm bana bir akıl verin kızlar
Bende de tup bebek yaptiracagim ay catlamamis yumurta kisti olustu. Bana da sadece 6 gun kullanacagim bir ilac verdi . Sonra tedaviye basladik. O kistin aktif olup olmadigina hormon uretip uretmedigine bakiyorlar canim benim tedavi sonuna kadar kist ayni buyuklikteydi. Son yumurta toplanacagi zaman buyumus . Yumurta toplarken onu da almislardi. Kistle alakali bisey ilac verip vermemesi
Konu sahibi de cok takilmasin kist hic bisey degil. Onemli olan esinizin testinin guzel gelmesi. Onun icin dua edin. Kendinizi sıkmayin. Yasmin de kotu bir ilac degil. Ama teyid icin baska bir dr.a da danis muayene ol derim. Hepsinin gorusu farkli oluyor. Biri bana yasmi. Kullanacaksin tup bebek yapamayiz bir iki ay dedi. Digeri aktif degilse yapariz dedi ve yapti.

aynı yollardan bende geçtim hiç depresyona girme herşey düzelir allahın izniyle ben bir bitkisel tedavi reçetesi yazdım fsh yüksek olanlar bölümünde onu uygulamanı tavsiye ederim. bende aynı yollardan 1.5 senemi harcadım teknoloji felan boş en iyi yerlerde iki kere tüp bebek yapmaya kalktim yumurta yok ve bu ilaçlar normal düzenide bozduğu için sistem tamamen bozuluyor ben 1.5 ayda netice aldım erken menapoz tanısı almışken şuan tamamen normal oldum hormonların felan herşey düzeldi inşallah bebeğim de olacak moralini düzelt ve inan hakkında hayırlısı ınşallah

Back
X