bnde hamile kalmak istiyorum

benimde bir yılı geçti canım..önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırcam..doktor bende de hafif pko olduğunu söyledi..adetlerim düzenli.yumurtam büyüyor ama çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum ona bakcaz işte..gerçekten psikolojim bozulmaya başladı artık benimde..senin sonradan nasıl oldu canım..kendiliğinden mi tedavimi gördün?
Benim kendiliğnden oldu artık tam doktora gidecektim bi seneyi geçti diye. Bi baktık oluvermiş :) inşallah tedavi başlamadan sizin de olur.

Tebrikler cnm.bizde bir senedir deniyoruz.senin varmiydi bisiyin?bende pko war yumurta takibine bslicam nasipse
Belli bişey yoktu genel anlamda hafif pko vardı. Düzensizlik yoktu mesela adetim sıkıntılı değildi ama ultrasonda görünüyodu mesela pkolar.
Düzensizlik olmayınca tedavi de olmadı bişey yapılmadı ama bi seneyi geçince artık bebiş için tedaviye başlayacaktık. Gerek kalmadı.

lütfen yardımcı olun hamile arkadaşlar anneler bnde hamile kalmk istiyorum 4-5 aydır deniyorz olmuyor biliyorum daha erken ama yumurtlama günümde ilşki yaşadm yumurtlama testm pozitf olmasına rağmn neden hamile kalamıyorum yumurtammı çatlamıyo acaba ? artık rutine bindi yumurtlama günü adet günü sayar oldum heray lütfen yardımm... :KK43:

lütfen yardımcı olun hamile arkadaşlar anneler bnde hamile kalmk istiyorum 4-5 aydır deniyorz olmuyor biliyorum daha erken ama yumurtlama günümde ilşki yaşadm yumurtlama testm pozitf olmasına rağmn neden hamile kalamıyorum yumurtammı çatlamıyo acaba ? artık rutine bindi yumurtlama günü adet günü sayar oldum heray lütfen yardımm... :KK43:
Merhaba canım tam bir sene uğraştım ne piskolojik bunalımlar yaşadım her adet oluşumda sinir ve ağlama krizleri geçirdim ne bitkisel yöntemler bıraktım ne kürler nede doktorlar her şey normal çıkıyodu.yumurtlama takipleri hormon ilaçları çatlama iğneleri ajkınıza ne gelirse son olarak rahim filmi çektirdim ve anestezisiz bağıra bsğıra kabus gibşydi ama daha o ay işe yaradı hamile kaldım. O ay hiç bekkentim yoktu bu işlemden sonra sadece 1 kez ilişki olmuştu oda tuttu işte limdi 3 aylık hamileyim. Bence herkesin bir zamanı var ve gerçekten sitreslş hiç bir ayımda olmadı sitressiz plansız beklentisiz ay tek ilişkiyle hamile kaldım.sakın umıtsuzluğa kapılmayın.yapa bilşyorsanız hergün yasin okuyun allahtan hayırlısı nezamansa ozaman olur diyin. Ranbim herkese nasip etsin inşallah

bende de pko çıktı, tedaviye başladık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kafaya takmamak elde değil ama umutsuzluğa düşmemek lazım...

Back
X