Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm... işte aslında bız kadınların yaptıgı en buyuk düşüncesizlik bu galıba bı yerlerde ne olur ne olmaz dıye bırıkım yapmıyoruz hayat bu neyın ne zman nerde olucagı bellı olmaz allah kımsenın yuvasını bozmasın ama bı sekılde kadının her zman bı mıktar parası olması gerek ama suan bun yargılayacak durumda değiliz tabııkıde hepımız werıyoruz neyımız war neyımız yoksa eşlerimize neyse ....evet işte en cok ta ona üzülüyorum ya. bırıkımım yok malesef. düğünde cok takı takıldı fakat beyfendının ailesı hıç yardım etmedıgı için bu takılanlarla borcları kapadık. 2 yıl borc ödedik üstüne bı de ne borcsa bitmek bılmedı. en son seti de bozdurdum parayı bankaya yatırdım ama eşim faturaları ordan ödemeye baslayınca da o parada azaldı. yanı 5 yılın birikimi kocaman bır hiç oldu. en iyi yanı kızım onun adınada uzuluyorum. ama iyiki var hayattaki tek varlıgım tek aşkım o. umarım herşey tatlılıkla hallolur. cok zor ama Allah büyüktür
allah korusun onuunda senın de başına kotu bişey gelmesin sonucta sen ne kadr nefret etsende o senın kızının babası hakkınızda hayırısı olsun ama ölüm falan düşünme sakın insan bu sonucta kac yıl aynı yastıga baş koydun sevınmezsınde belki hiç bişey hissetmesin ama yınede öyle düşünme allah korusun yınede ....arkadaslar cok mu gaddarlastım bilmiyorum ama artık ölsede 3 gun üzülürüm sonra unuturum gibi gelıyor. eskıden düsündüğümde vicdan azabından bende ölurum diyordum ama sımdı hersey olacagına varır dıyorum. napabilirim bu sekıldede nereye kadar gider. ben hergun içten içe öluyorum ben ölsem kim bakacak kızıma.
esiniz asker polis falan mi bu vurma olayi gercekten dusundurucu urkutucu gercekten dikkat edin gazetelerin 2.sayfalari bu tarz haberlerle dolu esinizin uzerine varmayin bosanacaksaniz bile bunu daha sakin bir sekilde konusarak yapin lutfen dikkatli olun biraz kafa dinlemeniz gerektigini soyleyerek ailenizin yanina gitmek istediginizi makul sekilde anlatin gercekten Allah yoldasiniz olsun
sen alttan al bu 8 gün boyunca. kavga çıkmamasını sağlamya çalış derim. bağırsa da çağırsa da iyi hoş ol ki bir an önce gidebilesin o evden.
sana ve kızına bol şans diliyorum