Boanmak....

nermine

susmayı çare bilen
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
11
0
86
Muğla
ben ve eşim 3 yıl önce tanıştık, 1,5 yıl nişanlılık ve sonunda da 9 aylık bir evlilik birlikteliğimiz var.
eşim benden önce annesi ile konuşmadığı için beni istemeye babası gelmişti. daha sonra babasının imkansızlık nedeni ile ilgilenmemesinden dolayı babası ile de konuşmamaya başladı ve düğünümüze gelmemesini söyledi babasına. anne ve babası ile arasında ki sorun ailenin imkansızlıklarına bağlı evlatlarına birşey yapamaması. buna karşılık olarak eşim onlarında isteklerine yüz çevirmiş ve daha ileri giderek anne ve babasına yüzlerine bakarak küfür etmiş sonuc olarak anne ve baba haklı olarak eşime sırt çevirmişler.
eşim bu olaylardan sonra halası ile sık sık görüşmüş ve onları anne ve baba olarak benimsemiş ancak halası eşimden bir beklentisi olmamış çünkü halasının 3 evladı var. halasına da aynı şekilde küfür etmiş olsaydı o da sırt çevirecektir. ayrıca eşim benim halam evli ama başka erkeklerle birlikteliği olmuş diye duyduğunu söyledi. yani halası içinde iyi şeyler düşünmüyor.
bütün bunlar eşimin ailesinin problemleri olduğunu düşündük, benim annem ve babama karşı böyle bir saygısızlığı olmadığından ve annem ve babama ben ana-baba şevkatini sizde gördüm benim annem ve babam evlendiğim eşimin annesi ve babasıdır dediğinden; annem ve babam öz evlatları gibi gördü ve ev-araba-vs. ne varsa teslim ettiler, heryerde onu savunduk ve koruduk, aşağılamadık, ne yapmak istediyse yanında hep ama hep destek olduk, düğün masraflarının tamamını ve oturduğumuz evdeki eşyaların tamamını ben ve ailem karşılayarak evlendik.
her evlilikte olabileceği gibi bizim de tartışmalarımız oldu ve bir şekilde sorunları fedakarlıkla çözmeye çalıştık.
eşim ailesi yönünden eksik olduğundan dolayı kendi içinde sorunlar yaşıyor olabilir fakat ben ve ailem hiçbir zaman sen ve ailen ne yaptınız ya da ne getirdin demedik kendisine.
eşim, halası ile görüşmeye yalnız gidiyor beni yanında götürmek istemiyor. ve halası ile görüştükten sonra tavırları değişiyor. en son tartışmamız artık son derece keskin oldu çünkü benim anne ve babamın evinde idik bana bağırarak benim annem ve babam halam ve eniştem bundan sonra dedi ve bende o an ki sinir ve ruh hali ile burda ne işin var o zaman diyerek bir karşılıkta bulundum ve beni orada bırakarak birlikte yaşadığımız eve döndü. ve bir daha annem ve babamla görüşmedi. bundan sonra da hiç bir zaman görüşmeyeceğim dedi. evdeki eşyaları kırıp dökmeye başladı. bana karşı hakaretler daha ne kadar ağır söz varsa ağzına gelen herşeyi sayıyor, benim boşanmayı kabul etmemi istediğini söylüyor eğer etmezsem sadece cinsel ihtiyaçtan birlikte olduğumuzu bil diyor.

ben kararlıyım boşanmaya ben bunları hakedecek ne yaptım ya da eksik olan neydi. benim anne ve babam bunları yaşamak için ne yaptı.

ya da boşanmasam ne yapmam gerek.

boşanmak - boşanmamak mı?

bunun kararı tabili sna ait sen karar vereceksinde herşey biandamı oldu yani daha önce eşin çok iyiyiydide bianlık bişeydemi kırmalar hakaretler başladı

daha önce kendi ailesinin evinde de herşeyi kırıp dökermiş sinirlenince....sinirlenince yapmış olduğu bir durum olduğunu söylüyor.

ama şunuda belirtmeden geçemicem biz kadınlar erkeklere karşı bu hatayı hep yapıyoruz keşke nbıraksaydın üstüne düşeni yapsaydı eşin evini eşyasını bu konuda üzerne düşeni ona yaptırsaydın geç olsaydı ama o yapsaydı konuyla ne alaka dersen alakasız belki ama buna benzer şeyler yaşanıyor ve herkes hayattaki rolünü bilmeli rollar karıştımı biraz dengede bozuluyor.

eşin boşanmak istiyor senden ve en kötüsü cinsel birliktelik için olur bu evliliğin sürmesi diyor yani .eşiin ne kadar ağır bişey söylediğinin ve senii nsaıl bir konuma düşürdüğünün farkındamı acaba .senin vardığın kanı şu sanırım eşim şiddete meyilli biri daha öncede yaptı şimdide yapıyor .sen ne düşünüyorsun peki bebek filan yok yapmada zaten düzelmeden

bence eşinizin psikolojik sorunalrı var...
önce bi uzmandan yardım almalı...
anneye babaya küfür evi kırıp dökmek...
normal bi insanın yapacağı seyler değil ne yazıkki...

kendi anne babasına sirt ceviren bir adam pekala sana ve ilerde cocuklarınıza da hiç düşünmeden sirf cevirebilir...
ailesini bu kadar kolay silerken "kötü kadın" damgasını vurdugu halasıyla görüsmesine anlam veremedim ben
ne kadar kötü olursa olsun ailesini silen adamdan iyi bir aile reisi iyi bir baba olacagı kanaati çok zayıf bende
fakat sizin de hatanız var
eşinizin huyunu bile bile niçin laflarınızı ölcüp bicip öyle konusmadınız?
fevri kararlar alabilen son derece toy bir ruha sahip oldugunu daha ilk satirlarda bizler anlamışken sizin anlamamış olmanız mümkün değil...
o yüzden bagirarak hele hele ailenizin yanında ters bir cevap vermeniz sizin aleyhinize olmuş
cinsel ihtiyaç için birlikte olurum sözü çok çirkin...
sizi ne sanıyor bu adam?

hemen boşanın demek mantığa aykırı
fakat eşiniz buna ikna olmanız için psikolojik siddet uyguluyor ise de o evliliği yürütmek için didinmenin faydası yok
çünkü erkek milletini bugun ikna etseniz bile yarın yine verdigi sözleri unutup canınızı yakmakta sakınca görmez

karar sizin, eğer bu adamın şu an psikolojik sorunları var, aslında beni çok seviyor ve eminimki bunlari kasten yapmiyor diye düşünüyorsanız mücadele edin, yok kararlı ise de eyvallahınız olmasın ....

sorun her ne olursa olsun anne ve babaya küfür eden bir insandan koca olur mu ?????
olursa da anlattığınızdan farklı olur mu ????????
annesi ya da babası namussuz değillermiş , eşine namussuzluk yaptırmamışlar, maddi imkansızlıklar nedeniyle sorunlar yaşamışlar ...yetmemiş bir de evlat dediklerinden tekme yemişler .....çok üüzüldüm çokkkkk
size o kadar üzülemedim desem kırılmazsınız umarım , çünkü insan azıcık ilersini de görebilmeli

kendi anne babasına sebep ne olursa olsun küfreden bir adam size ne kadar iyi davranabilirdi ki...
psikolojik durumunun yada karakterinin ona gerektirdiği gibi davranmış...
hayat size ne getirirse onu yaşıyoruz maalesef , lütfen üzülmeyin...

imkansızlık yüzünden kendisine yardım edemeyen ann-babanın yüzünde küfür edip silen bir insandan mantıklı hareketler beklenemez bence.
sizde bunu baştan düşünmeliydiniz aslında.

sonra abisine etmediğini bırakmayan yeğene kucak açan halaya da kötü kadın mumalesi yapmak hangi normal insandan beklenir?

ben eşinizin kesinlikle psikolojik bir sorunu olduğunu düşünüyorum.
hee genede ne olursa olsun boşanmazsak cinsellik için kullanırım tarz bir cümleyi de hazmetmem ben..
hastaysa tedavi olsun gelsin derim..

bütün bunlardan sonra o adama eşim hala diyormusunuz. anne babası, imkansızlıklar nedeniyle yardım edemedi diye onlara küfredip silen biri eşiniz. halaya hakaret edip yüzünede bakan.
ailenizin yaptığı bütün yardınmlara onu evladı gibi görmelere rağmen onları bir kalemde silebilecek kadar kıymet bilmez biri. ve en son sizi sadece eş olarak değilde cinsel biir eşya gibi göreceğini söyleyecek kadar da cibilliyetsiz.
kısaca içi kötü biri.
hala bununla berabar olmak istiyorsanız, buyurun devam edin. hayat sizin.

Sorunlu bir eş, kopuk bir ilişki.

Kesinlikle ağır bir psikolojik rahatsızlık geçiriyor eşiniz.Tedavi olması lazım. Yoksa gidişatınız hoş değil.

Ne kadar kötü olursa olsun, kendisini doguran dünyaya getiren bakan büyüten insanlara küfür etmesi, halasina kötü kadinligi yakistirmasi esinin karekterini zaten belli ediyor arkadasim...

Ailesinle yasadiklarini bilemeyiz , belkide cidden cok kötü seyler yasadi ve onlarla görüsmek istemiyor, olabilir...Anne baba olmak hatasiz günahsiz olmak degildir elbet, ama küfür etmek cok agir...bunu yapmamaliydi...

Ve böyle bir insanla evlenmen basli basina bir hataydi....

Hakkinda hayirlisi olsun....Bosanmak allahin en sevmedigi helaldir....Ama helaldir...yürümüyorsa zorla yürütme...

Ana babasına faydası olmayan bir insandan hayır gelmesini ummuyorum açıkçası, gördüğü iyiliklere hep nankörlükle karşılık vermiş bir insan profili eşiniz...yaptıkları yapacaklarının teminatı olsa gerek, iyi düşünün, boşanmak gibi ciddi bir konudan bahsediyorsanız...

Bu kadar değişken karakterli, öfkeli ve kinci bir insanla yaşamak çok zor.
Neden boşanmamak için direndiğinizi anlayamadım.
Yani tedavi imkanı varsa olsun tabii ki de.
Onun doğuştan gelen yapısı buysa tedavi filan kâr etmez.
Böyle giderse boşuna emek veriyorsunuz bu evliliğe gibi geliyor.:1no2:

Eşiniz denen kişi ya ağır bir psikolojik rahatsızlığı var yada beş para etmez biri. Maddi imkanları yok diye annesine babasına küfür eden, kendisine destek olan halasını kötü kadın muamelesi yapan biri hakkında daha iyi düşünemiyeceğim. Kusura bakmayın ama bu adamdan adam olmaz, dengesiz bir adam var karşınızda. Ona yapabileceğiniz en büyük iyilik hemen bir hastaneye yatırmaktır.

canım eğer evlenmeden önce eşinin bu hal ve hareketlerini gördüysen evlenmemen gerekirdi,kendi annesine babasına küfreden bi insan kimi sayar severkii..
bence eşinin psikolojik problemi var tedavi olursa iyi olur,ama olmassa bence böyel biriyle hayat geçmes,anneye babaya saygısızlık çekilmes.
inş.herşey düzelir sevgiler..

Sen bu adamla niye evlendin ki zaten...
Babası maddi yetersizlikten dolayı yardım edemedi diye küfürler eden, düğüne gelmesini istemeyen, halasına bir kadına edilebilecek en büyük hakareti eden biriyle niye evlenir ki insan. Adam anasına babasına halasına bunları yaptıysa elin kızına ne yapmaz... Boşanmazsan seninle evli kalmasının tek sbebi cinsellik olacak... Bi zahmet kendine bir şişme kadın alsın....
Evlenerek zaten büyük bir hata yapmışsın, bari bu hatada ısrarcı olma da biran önce kurtul bu adamdan....
Ben değişebileceğine inanmıyorum... Tedavilik olmaktan çıkmış artık...

aile terbiyesi almamış aile nedir bilmeyen.. ailesine böyle davranan.. benim ailem artık sizsiniz deyip sıkılınca yada başka yerden yüz bulunca benim ailem sizsiniz diyen bir adamla mutlu bit yuva kurup devam ettiremezsiniz. çünkü o aile nedir bilmiyor. geçici aileler bulabiliyor kendine..
temeli sağlam değil. bence boşanmalısınız.onu adam etmeye çalışmayın... birini adam edersin o da gider başkasına adam olur. bakar kalırsın...
bazen istediğimiz gibi gördüğümüz gibi çıkmıyor insanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…