Boanmak....

"benim boşanmayı kabul etmemi istediğini söylüyor eğer etmezsem sadece cinsel ihtiyaçtan birlikte olduğumuzu bil diyor"
bu ne bicim bi söz ya.bütün yaptıkları,söyledikleri belki affedilir ama o söz cok cok cok agır :olmaz:

canı sıkılınca bunlar benim anne babam değil, şunlar benim annem babam, olmadı onlardanda sıkılınca vazgeçtim bunlar benim annem babam, sonra ben sizden de vazgeçtim annem babam bu olsun, bu ne ya, 3 yaşında takılı kalmış herhalde eşiniz, hatta 3 yaşında çocuk bile böyle garip davranmaz. Demekki canı sıkılınca benim karım bu olsun yok yok olmadı şu kadın karım olsun diyecek.
10 sene sonra bu adamla nerde ne seviyede olcağını düşün, ne görüyorsun, gördüğün şey güzelse ferahsa devam et.
bi de çocugunuz olunca nolcak, bence ondanda sıkılır benim böyle evladım yok der herhalde
-tatlicadiarzu-

ben en cok evliligimiz devam etsede sadece cinsellik icin olur demesinde takildim bece bi kadin icin cok agir bi laf

Anne babasına bunları yapan sana ne yapmaz güzelim yaa :1no2:
Sana söylediği sözler, kendi ailesine, halasına karşı olan tavırları, senin ailenle görüşmek istememesi, hepsi başlı başına birer olay. Adamın tedavi olması gerekir, tabii kabul ederse. Eğer seviyorum, boşanmak istemiyorum diyosan senin eğitmen gerekiyo bu adamı, zira daha eğitimini, kişisel gelişimini tamamlayamamış. :olmaz:

eşini bir psikiyatri uzmanına göster bence sinirleri iyi değil
eğer sağlam derse dr boşa onu

anne babasini silen ksi karisini hayli hayli siler yahu..
normal biri gibi gelmedi bana..
karari verecek olan sensin.
ama esin sinirlenince dunyayi gormuyo sanirim.

gerçekten ben bunları bile bile kendimi harcadım başka da bi şey geçmedi elime birde eşim sen kimsin edlarında ne bileyim ben anlam veremiyorum mantık dışı olaylar ve ben daha nelere katlanacağım diyorum kendi kendime ......
eşim gazetede çıkan bir haber vardı adamın birisi yıllardır kendi çocuğu sandığı, çocuk kendinden değilmiş çünkü eşi kocasına kızarak başka biri ile ilişkiye girmiş ve çocuk ilişkiye girdiği kişidenmiş.
ve benim her hareketimi bu habere takıntılı olarak yorumluyor her zaman için ben onu aldatabilirmiyim düşüncesi içerisinde maalesef buna bile katlanmaya çalıştım hep.

sadece cinsel ihtiyactan suren bır beraberlık olur demekle zaten esınızın ruh halını ve karakterını az bucuk anlamıs oluyoruz aslında..komık yanı karımla her turlu sorunu yasarım ama cınsellık on planda onu yapmadan olmazzz!!! kesınlıkle tedavı edılmelı yada tedavulden kaldırılmalı!

kesinlikle hasta ruhlu dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor ee arpasıda fazla gelmiş kesinlikle boşan senin aldatmandan bukadar takıntılıysa kesin kendi yiyordur o haltı .Huylu huyundan vazgeçmez en kısa zamanda kurtul bu keneden.

anlatığınıza göre eşinizın cıddı problemlerı var
anne babaya küfür hakaret
kötu bıldığı bı halayla görusmesı
sızn aılenızın yaptığı ıyılıklerı bıanda sılmesı gercekten acı
sızde eşinizn bu kadar asabı olduğunu bılıyorsanız neden kendı aılenızın yanında bu sözu ettınız
bız sıze boşan yada boşanma dıyemeyız
ama sıze sırf cınsel bırlıktelık ıcın beraber olacağımm dıyen adamlada ne kadar yaşanır bılmem
kendı sorumluluğu anne babanınn kutsallığını bılmeyen bı adam ılerde ne kadar babalık eder o tartısılır
ve benım ınandığım bısey vardırkı baba bedduası işte orası vahım:sinifsinif:eğer babası yada annesı böle bı duada bulunduysa oda aynısını evlatlarında yaşıycaktır
yınede allah korusun dıyorum
ve sızın ıcın en hayrlısı ne ıse o olsun :Saruboceq:

Terbiyesiz adam sizi bir cinsel obje olarak görüyor demek ki..
sırf bu cümleyi sarf etmesi son derece çirkin ve ağır bir kelimedir..
ben boşanmanız taraftarıyım..

Back
X