Çocuk Hastalıkları Böbrek reflüsü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ytrbrsmt

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
5
4
1
36
Merhabalar benim bebeğim tek böbrek doğdu. Diğer böbreği beşinci derece reflü. Bu durumu yaşayan anneler süreciniz nasıl geçti lütfen bilgi verin. Çok korkuyorum nolur yardımcı olun. Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın Aminn.

benim kızımda da 2 böbrekte reflu var. 5. derece ameliyat ediliyor. kapalı oluyor. 2 senedir nefrolojiye gidiyorum.

Benim oğlum tek böbrek doğdu. Olan böbreğinde reflü var beşinci derece. Kapalı ameliyat oldu. Vezikostomisi var aynı zamanda. Bilmiyorum o kadar çok korkuyorum ki. Sürekli yüreğim ağzımda.

benim kızımda da 2 böbrekte reflu var. 5. derece ameliyat ediliyor. kapalı oluyor. 2 senedir nefrolojiye gidiyorum.
Benim oğlum tek böbrek doğdu. Olan böbreğinde reflü var beşinci derece. Kapalı ameliyat oldu. Vezikostomisi var aynı zamanda. Bilmiyorum o kadar çok korkuyorum ki. Sürekli yüreğim ağzımda.

Haklissiniz. Bende cok korkuyorum kizim icin. Allah sifasini versin..

Back
X