Böbrek üstü bezi kanseri annem😞

ozcanlhvva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2025
4
1
1
37
Annem çok nadir olan böbrek üstü bezi kanseri oldu üstelik akciğerine metastaz yaptı kemoterapi ve mitotan tedavisi görecek benzer durumda olan var mı nadir olduğu için böyle olup iyileşen insanları duymak istiyoruz çünkü doktorlar çok acımasız lütfen bilen duyan cevap yazsın😞

Allah kalıcı şifalar versin tez vakitte. İçinizi ferah tutmaya çalışın Allah büyük 🤲🏻🤲🏻 Tedaviler yarasın, şifa olsun 💝

Öncelikle çok geçmiş olsun.. böbrek üstü bezi kanseri o kadar kötü bir tür değil bildiğim kadariyla.. şeker hastalığı olanlarda daha fazla olduğunu biliyorum..benim teyzemde de vardı yıllarca yaşadı o şekilde .. gönlünüzü ferah tutun..

Özele yazdım size...annemde ilk evre idi ve hormonları daha çok etkileyen bir tür..
Elhamdülillah radyoterapi ile atlattı...çok nadir görülen bir tür ama daha zararsız...korkmayın Allah'ın izniyle geçirirsiniz bu süreci...

Öncelikle çok geçmiş olsun.. böbrek üstü bezi kanseri o kadar kötü bir tür değil bildiğim kadariyla.. şeker hastalığı olanlarda daha fazla olduğunu biliyorum..benim teyzemde de vardı yıllarca yaşadı o şekilde .. gönlünüzü ferah tutun..
Anneminki 4. Evre o yüzden korkuyorum akciğer metastazı da var tedaviye inşallah yanıt verir. Hem kemoterapi hem de Mitotan tedavisi diye bir tedavi var onu görecek teyzeniz sanırım daha erken evreydi

Anneminki 4. Evre o yüzden korkuyorum akciğer metastazı da var tedaviye inşallah yanıt verir. Hem kemoterapi hem de Mitotan tedavisi diye bir tedavi var onu görecek teyzeniz sanırım daha erken ev
Teyzemin kitleyi aldılar kemoterapi gördü uzun yıllar..ama 15 20yil yaşadı çok şükür..tam kurtuldu derken bağırsaklarında kanser çıktı..o şekil kaybettik..umudunuzu ..moralinizi asla kaybetmeyin..tekrar şifalar diliyorum

Back
X