Böcek ilacı :(

Karakiz

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
73
55
288
37
Arkadaşlar kısa ve öz geçiyorum saçlarıma böcek ilacı sıktım ama yikayinca çıkmadı bu böyle yağlı kaldı. Şimdilik kuruttum ama ne yapmak lazım?
Niye sıktın derseniz kız kardeşime okulda bit bulaşmış ben de biraz kafam kaşıninca bit vardır diye sıktım. Yarın boya alıp boyicam belki çivi çiviyi söker... niye bu kadar deliğin

Bit için şampuan sprey falan vardı onlar daha iyi değil mi??

Zehirlersin kendini. Vücuda geçer o. Bit şampuanı alsaydın.

O an düşününce çok parlak bir fikir gibi geldi. Ben de korktum zehirleyecek diye ama yedi de sıkmıştım şimdiye kadar zehirlenme olmadı bir daha yapmak mı Allah korusun. Evdekilere söylemedim bile kızacaklar diye .

Fare zehri falan yok muydu? Haber bültenlerinin kapanış haberlerine çıkıcak bi hareket gerçekten yaptığınız.
Bit ilacı, tarağı vs diye bişey var insan kafasına böcek ilacı sıkar mı yuh! İyi ölmemişsiniz.

Umarım çıkar geçmiş olsun ne diyim...

Arkadaşlar kısa ve öz geçiyorum saçlarıma böcek ilacı sıktım ama yikayinca çıkmadı bu böyle yağlı kaldı. Şimdilik kuruttum ama ne yapmak lazım?
Niye sıktın derseniz kız kardeşime okulda bit bulaşmış ben de biraz kafam kaşıninca bit vardır diye sıktım. Yarın boya alıp boyicam belki çivi çiviyi söker... niye bu kadar deliğin
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canim bari su bazli olanlarindan sıksaydın :) En azindan onu cikarmak daha kolay olurdu senin icin. Geçmiş olsun umarim çikar saçlarindan :)

Naptin naptinn??:rolleyes:Kiz onu eve sıkınca bile camın kapının açılması lazim. Iyi bir sey olmamış. Ama bundan sonra bit sampuani, rozeti falan dene.

Back
X